Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem de injectie simultan cu carburator ???

MihaiK

Postări Recomandate

Re: Sistem de injectie simultan cu carburator ???

@Marius: americanii se pricep sa puna carburatoare pe orice :wink: dar nu cred ca merita o schimbare din care nu ai de cistigat.

@f_zoltan: incearca un carburator weber. este mult mai ieftin ca un transplant. Tuparu a avut weber pe FRU si poti sa-l intrebi cum se comporta si daca merita schimbarea.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha: in nici un caz. ar fi o aberatie. doar sa scoti frumos injectia si sa pui in loc un carburatoooorrrrrr... :sp

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

acum cinstit vorbind ....altfel suna un big block cu carburator pe el :grin:

de cum trage...nu mai comentam:mrgreen:

pai stiu... 350cp la cel de 5.7, motor de stingray. din pacate n-a mai apucat sa regleze carburatorul... :cr

in fine... deci eu sint fan carburatie, asta de mult timp. eram indragostit de dellorto...

Link spre comentariu

thread ul asta e foarte amuzant deoarece pune in discutie inlocuirea/asistarea celui mai evoluat concept de motor aspirat pe bezina (injectie directa) cu cel mai rudimentar sistem (carburator chior) :gr1

Link spre comentariu

thread ul asta e foarte amuzant deoarece pune in discutie inlocuirea/asistarea celui mai evoluat concept de motor aspirat pe bezina (injectie directa) cu cel mai rudimentar sistem (carburator chior) :gr1

... si marmota invelea ciocolata in staniol... ai ceva cu staniolul? ori preferi sistemul mai evoluat de plastic lipicios? :grin:

Link spre comentariu

:ha: chiar ca suna cam stupid, poate cineva se enerveaza tare si ne arata el noua, adica face un sistem auxiliar de carb pe injectie, atunci vedem noi...!!!!:banana

Link spre comentariu

treaba asta seamana cu povestea pixului creat de NASA...capabil sa scrie in spatiu...a costat o galeata de bani....rusii au rezolvat problema asta cu 20 de copeici....atat costa atunci un banal creion cu mina de grafit

cam asa e si cu sistemul asta...dar mai stii...poate aia de la ACME o sa-i dea un chit de montaj coyotului ala istet sa-l prinda pe road runner :ha:

Link spre comentariu

Am pus pe meganele meu inca o cutie de viteze. 2 zile a mers fantastic. Apoi, am dat jos cutia si am pus inca un motor. In fata 14oo 16v benzina, in spate, 19oo dci diesel. Mai mult de 200 de cai. Avion, nu alta. Am mers la rar sa-i fac omologare individuala. M-au pus sa-l dau jos. Ce stiu ei ... niste novici. Ideea e ca se poate face orice. Vointa sa fie si timp. Si la nasa a durat putin pina au trimis prima naveta in spatiu ... sau in depozit, ma rog si acolo sunt rautacisme.

ps: 這篇文章是一本小冊子

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

eu iti ofer solutia salvatoare:) dar e off topic si nici nu te costa nimic :)

cumpara un motor cu carburator si il inlocuiesti cu totul,e cel mai simplu asa si mai ieftin :)

si acum revenind la partea serioasa faza asta cu modificarea sau folosirea in parelel e putin cam peste mana

adica toti constructorii se chinuie sa faca lucrurile cat mai simple si mai optimizate pentru a reduce costurile si a avea cat de cat o clientela aferenta iar de curiozitate daca te uiti la unele motoare vechi si la unele noi vei vedea cat de mult au evoluat ele in timp si cu timpul,

astfel numai o privire la gradul de nervurare al uni bloc motor si iti da imediat o idee despre ce inseamna,

un exemplu ar fi motorul de Lada Niva ca tot il cunosc,,,e aproape drept fara nervuri sau alte cele iar in paralel arunca o privire la un motor de logan de exemplu sa vezi acolo nervuri si astea sunt 2 exemple banale si nu de mari pretentii...ca daca mergem la altele e altceva...admisiile pe vremuri si unele inca mai fac sunt integral din aluminiu turnat sub presiune,iar la astea mai noi majoritatea sunt din plastic,care permit obtinerea unor forme si calitati ale suprafetelor net superioare celor vechi,nu mai vorbim de castigul de masa...dar fiecare cu avantajele si dezavantajele aferente

repet personal le prefer pe cele vechi masive si cu carburator dar din pacate trebuie sa recunoastem ca sunt putin depasite de vremurile actuale.

Editat de KAROLOKW
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare