Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rezervor de apa "Handcrafted by Vio"

Patrolator

Postări Recomandate

Rezervor de apa de 23 litri, facut în 10 min.(+ o ora pt. polimerizarea adezivului :wink:)

Material - teava de scurgere (+ "fitinguri") cu diam. de 110mm adaptor furtun cu robinet pt. sistemul Gardena fixat cu adeziv SikaFast-5215 si fixare pe roofrack cu benzi de "arici".

Lungime 2300mm, capacitate cca. 23 litri, costuri - sub 20,-€.

Cu ajutorul coturilor/"T"-urilor se poate "extinde" si configura dupa plac.

DSCN2977.jpg.f21e73dffa6d618f7eeacc8ff3e8fa98.jpg

DSCN2978.jpg.7497254200c519ac9f8f156d8793547f.jpg

DSCN2975.jpg.86ee8c6bc7a9e828063d583d2c8051a8.jpg

• Like 1

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rezervor de apa "Handcrafted by Vio"

Extrem de popular pe aici, si cum spuneai se poate extinde in ce fel vrei fiindcă coturi se găsesc de toate felurile! Ca idee, poți sa îl vopsesti negru (inca 5 minute ;) si gata dusul cald la sfârșitul zilei!

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Poti baga in el o furculita, doua din argintaria bunicii. Chiar daca nu folosesti apa pt. baut, tot merita sa o pastrezi potabila cit mai mult. Cine stie ca pastravi cu mujdei iti ies in cale si ti se face o sete ... ca bei toata apa din sticle.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nu stiu la altii cum o fi , dar pentru mine 25 litri e putin , tre' sa fac economie si mi-e cam nasol .

Am avut aceasi idee pusa in practica , dar pe tevi de 160 mm . Scopul principal a fost sa fie o pluta , cu care sa ma dau pe ape ...

Una din tevi a fost rezervor de apa , prevazuta cu gura de umplere ( una singura , pentru ca piesele au totalizat un cost destul de mare si brusc mi-am revizuit bugetul alocat , uramand ca dupa ce mai prind experienta practica sa mai aduc imbunatatirile necesare ) .

Cel mai nasol e faptul ca dupa ce m-a vajait la cap rachetele pe masina ... am ajuns la finalul apoteotic sa fac si io dusul la ceas de seara . Dupa doua zile de stat apa in teava am presupus ca o fi numai buna , dar stupoare - nu era nici macar calduta . Poate ca soarele de munte nu-i la fel de bengos la altitudinea aia ... ce-i drept , serile si noptile sunt cam racoroase , dar totusi , ziua e soare bine-merci ...

...ca si pluta , au fost excelente ...

... pentru ca sunetul produs de MTuri + vajaiala de racheta nemteasca VX nu e ceva ce as dori sa suport inca o data ... eu nu voi mai aplica metoda . Si ... tevile erau ( si sunt ) portocalii...aratau suuuperrr , pe masina , legate de barele de plafon , cu reductii excentrice in fata ... ( mare idiot fusei ... si nici macar nu bausem ...) ...

Dar , de plutit , pluteau numai bine . Atat.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

.............

Cel mai nasol e faptul ca dupa ce m-a vajait la cap rachetele pe masina ... am ajuns la finalul apoteotic sa fac si io dusul la ceas de seara . Dupa doua zile de stat apa in teava am presupus ca o fi numai buna , dar stupoare - nu era nici macar calduta . Poate ca soarele de munte nu-i la fel de bengos la altitudinea aia ... ce-i drept , serile si noptile sunt cam racoroase , dar totusi , ziua e soare bine-merci ...

...............

Voila.....aista-i motivul pentru care vreau eu un sistem simplu de incalzit apa la orice ora......:h5

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77602-quot-Hot-water-on-demand-!-quot-sau-APA-CALDA-IN-OUT-DOOR-!!!

Link spre comentariu

Fiecare dupa nevoi...; pe unde vreau eu sa folosesc "cisterna", o sa am probleme sa tin apa rece :f2. Ma gîndesc sa îmbrac totul în folie argintie autoadeziva. "Vîjîit"-ul, la mine nu e problema, Animalu`meu nefiind în stare sa depaseasca 130 Km/h, iar viteza cu care ne deplasam de regula fiind cca. 90-100 km/h.. Cît despre "destinatia" apei, eu sper sa o folosesc doar pt. spalat, dar la o adica se poate si bea, chiar daca sta zile întregi în soare daca folosesti solutii de conservare.

@cos: Nu soarele de munte e de vina ca apa nu s-a încalzit, ci factorul "wind chill". :wink:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare