fulgeras Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Va salut! M-ar interesa un motor pe benzina la care sa ii pun un turbo....adica merita sa ii pun un turbo,sa ii cresti puterea?exista riscul auto-detonarii?turbo merg cele de pe diesel-uri?deschid acest topic deoarece nu cunosc sistemul de functionare la un benzinar cu turbo...precizez ca motorul pe care vreau sa il iau este de un mercedes cobra motor 2.3 M102 codul motorului, injectie mecanica...merita sau nu merita? Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Motor benzina+turbo turbo ptr diesel nu prea se pupa pe mot cu benzina ca sa scapi de adaptari cu rezultate incerte...mai bine pui un motor cu turbina din fabrica....iti recomand motoarele suedeze de la Saab sau Volvo nu uita ...pe langa transplantul de turbina mai trebuie sa jonglezi si cu softul...si cu diverse alte maruntisuri care-ti vor manca zilele alegerea e a ta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Motor benzina+turbo Cu detonatia o poti rezolva relativ simplu, injectia de apa (+ metanol). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Motor benzina+turbo sau ... distributie variabila , ...injectie inteligenta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Motor benzina+turbo si..pana la urma ce ai ales...sau e secret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Octombrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Motor benzina+turbo Nu am ales nici asa nici asa...sunt inca in dubii...masina pe care vreau sa pun motorul este un ims, care va merge doar prin padurii, la prietenesti, doar offroad, as pune si diesel, as pune si benzina...daca pun benzina pot sa pun doar motor de mercedes sa pot sa imi pun cutia de aro cu pto pentru trolile hidraulice, deoarece pun pompa de ulei pe priza si cuplez cand am nevoie doar...de asta am zis ca am gasit unul de mercedes cobra de 2.3 de 136 de caluti, motorul are 90.000 de km, si de asta am zis daca pot sa pun turbo pe el...dar daca nu se poate pune turbo de pe diesel, am unul de nissan patrol y61 motor de 3l, cu geometrie variabila, dar eu inca nu am pus turbo pe benzina si presupun ca nici nu merge si de aceea trebuie sa ma mai documentez sau daca stie cineva sa ma invete sau sa imi explice as ramane dator, dar asa ceva nu se intampla, meseris e fura nu se invata...nu stiu cum sa procedez...nu ii nici un secret de aceea am postat aicea sa ma elucideze cineva dar nu prea vrea nimeni...am inteles ca imi trebuie un turbo pe rulmenti,de turatie mai mare, sa reziste mai bine...acuma nu stiu ce reglaje mai trebuei sa ii fac, sa il fac sa mearga, am inteles ca trebuei decomprimat motorul...astea deocamdata sunt c-am in ceata pentru mine ca nu stiu cum se face... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Motor benzina+turbo tocmai din cauza dificultatilor la reglaje si ale altora...ti-am recomandat ceva gata facut/testat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Motor benzina+turbo evident ca merge turbo pe benzina, dar sint calcule de facut si iti trebuie: intercooler sanataos + ventilator de raciere pentru el (mergi la viteze mici si n-are aer sa-l raceasca), galerie modificata, umblat la compresie, circuit de ungere, radiator de ulei si multe alte modificari mai mici... vinde turbina de patrol si ia-ti un motor complet. motorul de cobra de 2.3 consuma benzina ca la balamuc pe o masina grea, a fost pus si pe G si stiu ca imi consuma circa 30% si mai era si putoare. daca folosesti masina doar in padure, esti liber sa iei ce motor vrei, poti merge la un remat sa te uiti ce au prin curte. ia-ti motor mai mare ca sa consumi acceptabil. nu mai puternic, mai mare. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Octombrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Re: Motor benzina+turbo Cred ca pana la urma am sa raman la diesel, benzina sa fiu sincer nu prea imi place, prefer ceva mai strong, mai robust puternic...am gasit un turbo diesel de 2.7 si am sa pun turbina ce o am cu geometrie variabila, intercooler sanatos de pe un camion:grin:, plus ventilator pe el sa mearga incontinuu, radiator de ulei are motorul din fabrica, radiator mutat in spatele scaunelelor si cam atata....in rest span la greu... Editat Octombrie 31, 2013 de Astral Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Motor benzina+turbo De regula motoarele turbo pe benzina au cuplul si puterea maxima mai sus fata de cat ai avea nevoie in padure. In opinia mea, pentru un acaret de padure, ideal este un motor de cilindree mare pe benzina sau un turbodiesel la care turbina baga incepand de la 1500rot/min. Struto-camile de motoare se pot construi insa nu le vad fezabile pentru offroad din mai multe puncte de vedere. In primul rand fiabilitatea si costurile. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Re: Motor benzina+turbo In loc be turbina , un Kompresor de mercedes care il poti actiona pe buton ori de cate ori ai nevoie, sau functionare permanenta ! Eu am in plan de multa vreme sa montez asa ceva ! Mihai Pascu aka @666 are un motor toyota 3400 si kompresor ...280 cai la roata !:grin: Editat Noiembrie 6, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Motor benzina+turbo In loc be turbina , un Kompresor de mercedes care il poti actiona pe buton ori de cate ori ai nevoie, sau functionare permanenta ! Eu am in plan de multa vreme sa montez asa ceva ! Mihai Pascu aka @666 are un motor toyota 3400 si kompresor ...280 cai la roata !:grin: Salut,dezvolta un pic subiectul te rog,unde vine conectat acest kompresor ca sa functioneze ???merge si pe motoare mai mici (1.8l ;2.0l;2.5l) benzinare desigur.trebuie modificata racirea????:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Re: Motor benzina+turbo din ce am citit se conectaza cu o fulie si un suport pe motor...... http://image.musclemustangfastfords.com/f/features/9157567+w799+h499+cr1+ar0/mmfp_0801_11_z%2Btwin_turbo_compound_boost_2003_mustang_cobra%2Beaton_M112.jpg http://lextreme.com/M112/Mounting%20004.jpg Editat Decembrie 12, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Motor benzina+turbo Eu am schimbat benzinarul aspirat al masinii cu un motor turbo - chiar daca blocul motor a fost identic si am avut masina donatoare functionala tot a fost mult de lucru cu diverse adaptari la calculator,tevi,furtune,accesorii,instalatie electrica,admisie,evacuare,etc. Daca supraalimentezi cu aer un motor proiectat sa fie aspirat ai toate sansele sa il crapi deoarece are raport de compresie mai mare decat un motor proiectat sa functioneze cu supraalimentare de aer prin turbina sau compresor. Nimic nu e imposibil dar trebuie sa faci un raport cheltuieli vs. beneficii - eu ma declar foarte multumit de rezultat. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Motor benzina+turbo caz toyota, motor 22RE: - supercharger: circa 3500EUR, in jur de 180CP (doar superchargerul este circa 3000$ + transport +vama +tva) - engine swap cu 1UZ-FE V8 de pe lexus LS400: circa 2000EUR din care mai vinzi piese de la masina donoare si mai recuperezi din bani. 250CP - engine swap cu 22R-TE: vis nene :ha: deci unde ar fi avantajul de a plati mai mult cu 1500EUR? la turbo sa zici ca ar fi costuri mai mici: 400-500 turbina+alte marafeturi pe acolo inca vreo 500 sa zici ca iesi in 1000eur... in plus turbina e de la turatii mari. superchargerul e de la turatii joase. am tot facut calcule inainte de la lua decizia de refacere a 3vze-ului meu. si daca luam un 22RE, intr-un final tot la 1UZ-FE o sa ajung (petrolu' ma-sii, inca n-am dat de el, da' tot sap) :mrgreen: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Motor benzina+turbo incredibil.... If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate