alex44 Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Salut. A reusit cineva sa fac o diagnoza prin mufa OBD? Cu ce soft? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Salut. A reusit cineva sa fac o diagnoza prin mufa OBD? Cu ce soft? Merci Vezi ca masinile astea sunt destepte,vezi mai jos pe forum la tehnic,ca faci manevra cu contactul si aflii codurile de eroare;)daca nu gasesti o sa ti caut eu sau o sa iti explic cum se face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Octombrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Stiumetoda de autodiagnoza...dar nu ma prea ajuta....imi da doar cod 24.....prin obd ar trebui sa spuna mai mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG La Casa Auto sau la Autoitalia au tester Jeep. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Octombrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Mersi Dragos...uitasem ca acum si autoitalia are Jeep :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Incearca la Autoperugia,nu stiu cat de meseriasi sunt cei de aici sau de la Autoitalia dar seful de service de la Autoperugia D-nul Tomescu este o persoana foarte de treaba,eu am de a face cu dansul dar din alta postura si sustin ca este o persoana de calitate. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Octombrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Autoperugia e la Bucuresti...eu sunt din Iasi :)). Am vb la Iasi si vineri ii fac o diagnoza....daca va merge si la ei :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Ai dreptate,scuze,dar traiam cu impresia ca crocodilul inca mai este prin preajma. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E30M50B25 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG La ZJ-ul meu din 1998 folosesc cu succes "Autel MaxiScan MS 509". Este un scanner multimarca foarte ieftin, dar pentru ce am eu nevoie este foarte bun. Practic este capabil sa citeasca memoria prin portul obd2, sterge erori si are si posibilitate de "live data". L-am cumparat folosit cu 200 de lei si pot spune ca-s multumit de el. La AutoItalia mi-au cerut 300 de lei pentru o scanare si am preferat sa-mi iau scula mea cu 200 de lei. Bineinteles, ce am eu nu este nici pe departe la nivelul unei scule profesionale de reprezentanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Merci de info. Sunt curios daca poti vedea daca merge si pe zg din 96....e alt tip de motor si alta parte el0ectrica....merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E30M50B25 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG In primul rand trebuie sa vezi tu ce tip de mufa ai. Daca este OBD2 sigur merge, daca este OBD1 nu merge. Din cauza faptului ca este din 1996 poate fi oricare din cele doua tipuri, fiindca in 1996 au inceput sa instaleze OBD2 pe Jeep in general. Fiind un "produs" pentru piata europeana (ZG) sunt sanse mari sa fie OBD1... dar cel mai simplu este sa te uiti sub volan ca sa te lamuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Este obd2...problema este ca pe unde am mai fost pt diagnoza nu se conecta softul..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Tu ai motorul de dinainte de 97, deci ECM-ul teoretic e cu OBD1, exact cum am eu. Dupa ce am luat masina, mi-au facut diagnoza la reprezentanta, cu scanner special. Am incercat si eu pe cont propriu cu ELM327 + diverse softuri, fara rezultat, dar e OBD1 si ELM327 e pentru OBD2 daca bine retin. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Diagnoza ZJ- ZG Masina e din 96...ma mai uit odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate