ARTHUNTER Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 A mai patit cineva treaba asta pe v8 ul lor? Mie nu imi mai indica sus,consumul,cata benzina mai am,etc,imi indica doar temperatura si busola.... Am lasat o data trapa deschiza si a plouat ca draq...posibil sa fi intrat ceva apa,dar la un moment dat si a revenit cand am bagat benzina mai multa,acum iar nu imi mai merge.... Nu imi este doar catrebuie sa dau plafonul jos si mi se face rau:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 A mai patit cineva treaba asta pe v8 ul lor? Mie nu imi mai indica sus,consumul,cata benzina mai am,etc,imi indica doar temperatura si busola.... Am lasat o data trapa deschiza si a plouat ca draq...posibil sa fi intrat ceva apa,dar la un moment dat si a revenit cand am bagat benzina mai multa,acum iar nu imi mai merge.... Nu imi este doar catrebuie sa dau plafonul jos si mi se face rau:)) Am rezolvat problema...se poate inchide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 Am rezolvat problema...se poate inchide Cum......? E adevarat ca nimeni nu ti-a raspuns nimic, dar daca tot ai intrebat aici si asteptai un raspuns, corect ar fi sa-i luminezi si pe altii care vor pati chestia asta...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 Cum......? E adevarat ca nimeni nu ti-a raspuns nimic, dar daca tot ai intrebat aici si asteptai un raspuns, corect ar fi sa-i luminezi si pe altii care vor pati chestia asta...... Pai atata timp cat am fost luat la misto de fiecare data de cateva persoane de aici...si dupa ce tot eu am fost sanctionat ca nu am mai rezistat jignirilor si am replicat si eu..am decis a nu mai raspund sa nu fiu iar luat la misto de un super tot astiutor care isi da cu cheile peste degete.... Cum spuneam mie mi a cam intrat apA pe la trapa de cateva ori...calculatorul de sus de desface foarte ushor are un shurub inspre parbriz si doua cleme in stanga si dreapta lampilor de iluminat...... Apa se prelinge pe un manuchi de cabluri exact pe placa de la display...oxidand la o singura mufa...se curata cu alchool se da cu silocon pe toata placa si poate sa intre apa cata vrea ca nu veti mai avea probleme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 Pai atata timp cat am fost luat la misto de fiecare data de cateva persoane de aici...si dupa ce tot eu am fost sanctionat ca nu am mai rezistat jignirilor si am replicat si eu..am decis a nu mai raspund sa nu fiu iar luat la misto de un super tot astiutor care isi da cu cheile peste degete.... Cum spuneam mie mi a cam intrat apA pe la trapa de cateva ori...calculatorul de sus de desface foarte ushor are un shurub inspre parbriz si doua cleme in stanga si dreapta lampilor de iluminat...... Apa se prelinge pe un manuchi de cabluri exact pe placa de la display...oxidand la o singura mufa...se curata cu alchool se da cu silocon pe toata placa si poate sa intre apa cata vrea ca nu veti mai avea probleme... Te rog frumos sa te limitezi la ati scrie parerea despre fenomenul 4x4,mecanica sau ce-ti doreste sufletul legat de masini,reparatii si specificul forumului. Legat de persoane,capacitati tehnice si mecanice ale altora,diferiti useri sau pareri ca cea de mai sus sa te abtii. Nu-i normal sa faci glume si sa rizi ,dupa ,cind cedezi nervos sa atentezi la mame,familii ,morti ,gati si alte apelative de maidan iar la primul post dupa sa vii sa te lamentezi ca esti obstructionat si marginalizat.......avind grija sa mai bagi batul putin prin gard..... Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Respect familiei tale si sarbatori fericite! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 Te rog frumos sa te limitezi la ati scrie parerea despre fenomenul 4x4,mecanica sau ce-ti doreste sufletul legat de masini,reparatii si specificul forumului. Legat de persoane,capacitati tehnice si mecanice ale altora,diferiti useri sau pareri ca cea de mai sus sa te abtii. Nu-i normal sa faci glume si sa rizi ,dupa ,cind cedezi nervos sa atentezi la mame,familii ,morti ,gati si alte apelative de maidan iar la primul post dupa sa vii sa te lamentezi ca esti obstructionat si marginalizat.......avind grija sa mai bagi batul putin prin gard..... Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Respect familiei tale si sarbatori fericite! Te rog eu frumos sa NU MA MAI JIGNESTI...DACA POTI VB CIVILIZAT SI NU IN PRTZ URI de bucuresti...vei vi respectat...eu inteleg ca iti place sa iei pe toata lumea pe cardan dar nu esti miezul...;) L a a doua parte...nu sunt genul sa bag batzulprin gard....spre deosebire de alte persoane de aici O sa vb civilizat atata timp ca se vb civilizat si cu mine...am si vocabular elevat dar si de ''maidan'' In rest merci la fel de urari.Respect si familiei tale si Sarbatori fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 :uameni:uameni Ai inteles ce ai vrut. Ce te-am rugat eu si ce ai scris tu nu are legatura. Te-am rugat frumos eu ala cu familia injurata si terfelita sa nu mai postezi pareri despre useri,indiferent cine sunt ei, dupa ce m-ai injurat de mama,familie si neam ultima oara,cind ai fost si atentionat. Te-am rugat frumos sa te pastrezi in aria de mecanica,masini, 4x4,forum pentru ca la prima ocazie ai specificat ca esti persecutat si iarasi ai inceput cu aberatii si jigniri aruncate gratuit cind ai fost intrebat punctual de problema ta. Acum vii cu un post sa nu cumva sa nu ai ultimul cuvint ,in care imi vorbesti de pirtzuri de Bucuresti si jigniri......Unde te-am jignit? Tu ai facut referire la mine si altii de aici ca suntem nuli si ne rupem degetele cu cheile.... Uite ce scrii . Cine si unde te jigneste acum? Ai reactionat la "jignirea" inteleasa de tine cu P**a in mame, morti prima oara, acum pirtzuri, miez,si alte prostii fara legatura.... si eu te rog frumos sa te calmezi si sa scrii la subiectul forumului......mecanica, masini, 4x4,iesiri..... Te rog eu frumos sa NU MA MAI JIGNESTI...DACA POTI VB CIVILIZAT SI NU IN PRTZ URI de bucuresti...vei vi respectat...eu inteleg ca iti place sa iei pe toata lumea pe cardan dar nu esti miezul...;) L a a doua parte...nu sunt genul sa bag batzulprin gard....spre deosebire de alte persoane de aici O sa vb civilizat atata timp ca se vb civilizat si cu mine...am si vocabular elevat dar si de ''maidan'' In rest merci la fel de urari.Respect si familiei tale si Sarbatori fericite! Pai atata timp cat am fost luat la misto de fiecare data de cateva persoane de aici...si dupa ce tot eu am fost sanctionat ca nu am mai rezistat jignirilor si am replicat si eu..am decis a nu mai raspund sa nu fiu iar luat la misto de un super tot astiutor care isi da cu cheile peste degete.... Te rog,sa incheiem aici cu off-topicul, am vorbit foarte frumos cu tine,fara glume si fara subtilitati referitoare la orice capacitate intelectuala,cunostinte mecanice sau afinitati sexuale, acum .Recunoste ca ai exagerat si ai gresit atacind mame,si familii si morti, nu ideile expuse de o persoana....si acum imi vorbesti de basini si alte probleme cind am expus obiectiv o idee.Ai o problema ungurii, bucurestenii, cu toata lumea sau ce naiba-i cu tine?? ? Multumesc de intelegere, eu sper sa intelegi acum punctul meu de vedere, nu doar sa-l citesti si sa-ti faci teorii ale conspiratiei. PS: ai promis de 2-3 ori ca pleci de pe forum, nu ai facut-o.Asta arata ca esti maleabil ,intelegator,si poti sa-ti revizuiesti comportamentul putin antisocial, nu? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 :uameni:uameni Ai inteles ce ai vrut. Ce te-am rugat eu si ce ai scris tu nu are legatura. Te-am rugat frumos eu ala cu familia injurata si terfelita sa nu mai postezi pareri despre useri,indiferent cine sunt ei, dupa ce m-ai injurat de mama,familie si neam ultima oara,cind ai fost si atentionat. Te-am rugat frumos sa te pastrezi in aria de mecanica,masini, 4x4,forum pentru ca la prima ocazie ai specificat ca esti persecutat si iarasi ai inceput cu aberatii si jigniri aruncate gratuit cind ai fost intrebat punctual de problema ta. Acum vii cu un post sa nu cumva sa nu ai ultimul cuvint ,in care imi vorbesti de pirtzuri de Bucuresti si jigniri......Unde te-am jignit? Tu ai facut referire la mine si altii de aici ca suntem nuli si ne rupem degetele cu cheile.... Uite ce scrii . Cine si unde te jigneste acum? Ai reactionat la "jignirea" inteleasa de tine cu P**a in mame, morti prima oara, acum pirtzuri, miez,si alte prostii fara legatura.... si eu te rog frumos sa te calmezi si sa scrii la subiectul forumului......mecanica, masini, 4x4,iesiri..... Te rog eu frumos sa NU MA MAI JIGNESTI...DACA POTI VB CIVILIZAT SI NU IN PRTZ URI de bucuresti...vei vi respectat...eu inteleg ca iti place sa iei pe toata lumea pe cardan dar nu esti miezul...;) L a a doua parte...nu sunt genul sa bag batzulprin gard....spre deosebire de alte persoane de aici O sa vb civilizat atata timp ca se vb civilizat si cu mine...am si vocabular elevat dar si de ''maidan'' In rest merci la fel de urari.Respect si familiei tale si Sarbatori fericite! Pai atata timp cat am fost luat la misto de fiecare data de cateva persoane de aici...si dupa ce tot eu am fost sanctionat ca nu am mai rezistat jignirilor si am replicat si eu..am decis a nu mai raspund sa nu fiu iar luat la misto de un super tot astiutor care isi da cu cheile peste degete.... Te rog,sa incheiem aici cu off-topicul, am vorbit foarte frumos cu tine,fara glume si fara subtilitati referitoare la orice capacitate intelectuala,cunostinte mecanice sau afinitati sexuale, acum .Recunoste ca ai exagerat si ai gresit atacind mame,si familii si morti, nu ideile expuse de o persoana....si acum imi vorbesti de basini si alte probleme cind am expus obiectiv o idee.Ai o problema ungurii, bucurestenii, cu toata lumea sau ce naiba-i cu tine?? ? Multumesc de intelegere, eu sper sa intelegi acum punctul meu de vedere, nu doar sa-l citesti si sa-ti faci teorii ale conspiratiei. PS: ai promis de 2-3 ori ca pleci de pe forum, nu ai facut-o.Asta arata ca esti maleabil ,intelegator,si poti sa-ti revizuiesti comportamentul putin antisocial, nu? Era vorba despre ''cand m ai jignit atunci''...mi ai luat la cardan cum ai vrut tu...eu am vb doar strict despre mecanica...defapt intrebasem ceva...acum vad ca tot tu de dai lovit....Nu ma luasem de tine,nu te cunosteam,nu iti zisesem nimic si sincer am mai urmarit postari alea tale si se pare ca asta iti este calapodul...poate nu ''intelegem toti glumele tale'',care defapt sunt ironii la persoana;) La multi ani si numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 Luatul tau in cardan,este echivalent cu luatu-l in p!!a...Eu am fost mai taran si nu am volosit termeni elevati...ti am adresat direct...fiecare om,are rabdare....o data,de doua ori,dar ii mai sare mustaru si ii ia pe toti de al cu ''tzatza in gura pana la al cu cardanul...'' Pana la urma suntem chit,tu m ai luat la cardan si eu ti am umplut frigiderul de carne...deci esti mai castigat:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 ...:bleah Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Indicator consum 5.2 v8 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate