Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pictura aerograf

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Re: pictura aerograf

M-au sunat şi mi-au spus că mâine dupămasă voi fi în posesia aerografului :banana .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc o batranica care vinde toata aparatura si sculele dintr-o vopsitorie. Erau ale lui fiisu` care a decedat anul trecut. Ea nu are treaba cu ele si e pacat sa rugineasca degeaba. Pretul sigur e super negociabil si mic. M-am uitat la compresor, e de 200 litri, pe ulei, cu turbo, regulator, si filtre. E profi, fain. Problema e ca-i mare al dreq. In rest, pistoale de vopsit(care ti-ar trebui la lacuirea suprafetelor la final) si alte chestii mici si mari. Era plin de aparate, masinute si scule, m-am uitat numai la compresor, mi-ar trebui o zi sa le inventariez pe toate...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Mergem să le vedem, deşi, trebuie să recunosc, îmi va fi cam greu să mă înfăţişez acolo pt aşa ceva ţinând cont că sunt disponibile în urma unui eveniment trist pentru ea. :sr

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Am făcut prima mâzgâleală cu aerograful :P . Partea proasstă e că nu am reuşit să reglez presiune ce iese din compresor.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutari,

un prieten din Germania care mai e pentru o luna in Sibiu vrea un dragon pe capota. Nu comentez gusturile, insa m-a rugat sa ii gasesc un airbrusher bun in Sibiu. Imi e cam greu de aici din Germania, asa ca va intreb pe voi daca aveti un contact catre cineva care se baga la desenat un dragon pe o masina proaspat vopsita.

Multumesc anticipat,

Radu

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Sună interesant un dragon. M-aş băga, de ce nu? Trebuie să-mi vină o capotă de pictat curând şi să văd. O problemă ar fi numai distanţa dar rezolvabilă.

Sau o variantă ar fi: poate are drum prin Suceava. :)

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Si eu caut un compresor pentru aerograf.....De preferat sa fie de presiune mai mare sa poata fi folosit la fundal sau ,de ce nu, la toata masina....Are cineva de vanzare sau ceva detalii tehnice si preturi?

Nevasta-mea picteaza si a primit o comanda-de la mine! :ha:

Link spre comentariu

Sal-all,

Si eu m-am gandit la varianta asta dar pentru inceput actiunea se va petrece in atelierul din bloc...-lucrari mici gen o capota,aripa,o icoana sau tablou sau ce mai face cu aerograful.

In timp va veni si fratele lui mai mare si mai industrial pt.vopsiri mai serioase.Si nu numai...

Bafta!

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Am vazut life un aerogrraf facut de nr 150. Ce/i drept arata cam fain. :bravo

O poza n-am vedea si noi ? ... :grin: :grin: :grin:

Mă bucur că ţi-a plăcut. :we Poate că trebuia cineva să ne facă o poză cum stăteam noaptea patru oameni aplecaţi deasupra unei capote luminându-o cu telefoanele. :D Acuma că merg la Iaşi la expoziţie m-am înarmat cu o laternă mai specială. :banana

ekkakon, e vorba de capota ce i-am pictat-o lu' domnu' klez:

viewtopic.php?f=57&t=1223&start=15

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare