zahei Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Salut, Bine v-am gasit! Aveam nevoie de o cascaraveta pentru vanatoare si dupa indelungi gandeli si razgandeli cel mai bun compromis pret/calitate/utilitate pentru mine mi s-a parut Feroza. Prin urmare m-am pricopsit un Daihatsu Feroza din '92. Spre surprinderea mea, aceasta masina nu are rugina. Tehnic nu i-am gasit cusur, cutia de viteze si diferentialul merg ca unse, motorul toarce. Vopseaua este impecabila iar interiorul arata ca la o masina de 7-8 ani. In urmatoarele zile am sa-i schimb consumabilele si o sa ma gandesc la niste cauciucuri noi. Nice! Subaru Forester, Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: Ferroza '92 Frumoasa, sa o stapanesti sanatos imi plac barile longitudinale.Sa imi spui te rog daca vrei cum sunt prinse in hardtop.In bord lipseste butonul de reglaj a suspensiei dar nu este o problema.Masina este frumoasa. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: Ferroza '92 Sa ai parte de noroaie si distractie :grin: Barile, banuiesc ca se prind in gaurile speciale de sub geamurile laterale ... sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: Ferroza '92 bine ai venit s-o stapanesti sanatos :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Ferroza '92 Incepe sa se umple de Feroze :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Ferroza '92 S-o stapanesti sanatos, inspirata achizitie! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Ferroza '92 Incepe sa se umple de Feroze :) Pe mine nu poate decat sa ma bucure :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Ferroza '92 frumoasa, e de generatie cu a mea, mai baba :) cu farurile astea mici, da' i ochioasa rau.sa te poarte sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Ferroza '92 Salut nu ma pricep sa las numarul pe privat dar il las aici 0727317594 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Ferroza '92 la cat mai multi kilometri fara probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zahei Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Ferroza '92 Frumoasa, sa o stapanesti sanatos imi plac barile longitudinale.Sa imi spui te rog daca vrei cum sunt prinse in hardtop.In bord lipseste butonul de reglaj a suspensiei dar nu este o problema.Masina este frumoasa. sunt prinse cu suruburui. am facut poze, sper sa fie suficient de clare. Editat Noiembrie 17, 2013 de zahei Subaru Forester, Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Ferroza '92 Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate