Ignis Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Traseul de evacuare din poza a fost scos de pe un Daihatsu Rocky pentru ca era prea mic in diametru. Pentru un benzinar cred ca este perfect, probabil se poate adapta si la alte japoneze din aceeasi perioada. Toba si teava sunt in stare buna, nu se pune problema de rugina excesiva. Se preda personal in Bucuresti zona parcul Carol. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Decembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Ultima strigare! O mai zin maxim 10 zile daca nu ia drumul la fier vechi pentru ca ma incurca in atelier. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Pentru un ARO 10 cred ca este foarte buna - cu adaptarile de rigoare . Daca nu sunt alti doritori-si vad ca nu se inghesuie nimeni te rog sa imi dai de veste la unul din numerele :0744.280.320 sau 0788.563.789. multam fain baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Te sun maine si stabilim ce si cum! Am intrat mai rar pe aici, acum am citit. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Te sun maine si stabilim ce si cum! Am intrat mai rar pe aici, acum am citit. E bine daca ma suni si anul ce vine ,ca mie tot imi face trebuinta ! Sarbatori cu bine baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Sunt pe receptie ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Sunt pe receptie ! Poate ar fi mai bine sa-l suni pe numarul din anuntul de mai jos ca aici a omis sa lase numarul : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79057-Vand-4-Fulda-Tramp-Trac-30x9-5-R15 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Donez traseu evacuare cu toba de Daihatsu Rocky / Feroza Poate ar fi mai bine sa-l suni pe numarul din anuntul de mai jos ca aici a omis sa lase numarul : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79057-Vand-4-Fulda-Tramp-Trac-30x9-5-R15 :h5 POATE ! Multam fain pentru ajutor ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate