sorin_m Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Salutare tuturor A venit vremea să-mi schimb anvelopele și am urmatoarele 2 optiuni: 215/75 R15 235/75 R15 Acum mașina e echipată cu varianta standard 225/70/15. Am vazut mule Feroza echipate cu gume 235/75/15 de la BFG. Pt că nu pot să le probez înainte de a le cumpăra aș avea două intrebări: Cele de 235 nu sunt prea late/înalte? Au indicativul M+S ca să nu am probleme în a le folosi iarna? PS Am căutat prin alte topicuri dar nu m-am lămurit... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Au indicativul M+S ca să nu am probleme în a le folosi iarna? Au M+S pe ele, inclusiv "fulgul", deci esti legal cu ele iarna, si in plus fac si treaba buna la zapada, nu ca unele de iarna, dar avand 4x4 nu vei avea probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Re: BF Goodrich All Terain T/A Salut, Baghy are pe masina BFG AT.Daca nu este inaltata deloc masina posibil sa atinga un mic pe fata in colturile alea de plastic dar se pot taia frumos.Criscretzu are MT-uri pe 235 de la Matador si merge fara probleme. Editat Noiembrie 12, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Eu am 30 x 9,5 R15 care sunt chiar o idee mai mari daca am socotit bine decat ce vrei tu. La Rocky nu imi ating. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Salutare tuturor A venit vremea să-mi schimb anvelopele și am urmatoarele 2 optiuni: 215/75 R15 235/75 R15 Acum mașina e echipată cu varianta standard 225/70/15. Am vazut mule Feroza echipate cu gume 235/75/15 de la BFG. Pt că nu pot să le probez înainte de a le cumpăra aș avea două intrebări: Cele de 235 nu sunt prea late/înalte? Au indicativul M+S ca să nu am probleme în a le folosi iarna? PS Am căutat prin alte topicuri dar nu m-am lămurit... :) Eu am 235/75/15 Bfg At, au M+S si fulgul de nea pe ele. Cele de 235 sunt Lt-uri adica un fel de C-uri deci sunt mai dure decat gumele normale. Se simt putin la consum si demaraj dar nu e mare diferenta. Daca nu ma insel 225/70/15 At-uri gasesti de la General Grabber At2 si alea sunt foarte bune. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Si ale mele tot C-uri sunt si sunt simtitor mai grele ca Fulda Tramp care le-am avut inainte. Sunt de acord ca alea erau mai tocite insa diferenta este simtitoare. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A cu suspensia standard cele 235/75/15 ating si pe fata si pe spate la flexari, daca o mai inalti putin e ok daca nu ramai la cealalta marime Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Eu am 235/75/15 Bfg At, au M+S si fulgul de nea pe ele. Cele de 235 sunt Lt-uri adica un fel de C-uri deci sunt mai dure decat gumele normale. Se simt putin la consum si demaraj dar nu e mare diferenta. Daca nu ma insel 225/70/15 At-uri gasesti de la General Grabber At2 si alea sunt foarte bune. Confirm existenta simbolului M+S si a simbolului cu fulgul pe munte la BFG AT T/A la dimensiunile cautate de tine. Sunt cateva dimensiuni f mari (nu e cazul tau) la acest model care nu au acest simbol, le gasesti pe site-ul celor de la BFG. Surprizator la unii comercianti on-line apar la categoria anvelope de... vara.:ha: AT2 de la General Grabber nu se mai fabrica din pacate, a fost inlocuit cu AT, care-i un profil mult diferit. Daca mai gasesti pe undeva AT 2, mai ales pe la vanzatorii on-line, inainte de a da comanda suna-i si roaga-i sa-ti confirme ca sunt cu adevarat AT 2 si nu AT. Eu am cautat toamna asta, e drept alta dimensiune si in doua situatii erau AT desi era afisat AT2. Succes! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_m Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Mersi băieți, daca au indicativul de iarnă m-am liniștit, pot să circul "legal" și iarna. Acum rămâne treaba cu dimensiunile. După calculele mele cauciucurile pe care le am acum (225/70/15) au un talon de 157,5 și se incadrează bine ca aspect sub aripi, aproape de limita maximă. Anvelopa mare (235/75/15) este cu 1 cm mai lată, și are talonul de 176,25 (adică cu aproape 2 cm mai înaltă) Anvelopa mică (215/75/15) este cu 1 cm mai îngustă și are talonul 161,25 (mai apropiat de ce am eu). În plus am înțeles că roțile mai late dau o oarecare instabilitate la direcție când merg ceva mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: BF Goodrich All Terain T/A Mersi băieți, daca au indicativul de iarnă m-am liniștit, pot să circul "legal" și iarna. Acum rămâne treaba cu dimensiunile. După calculele mele cauciucurile pe care le am acum (225/70/15) au un talon de 157,5 și se incadrează bine ca aspect sub aripi, aproape de limita maximă. Anvelopa mare (235/75/15) este cu 1 cm mai lată, și are talonul de 176,25 (adică cu aproape 2 cm mai înaltă) Anvelopa mică (215/75/15) este cu 1 cm mai îngustă și are talonul 161,25 (mai apropiat de ce am eu). În plus am înțeles că roțile mai late dau o oarecare instabilitate la direcție când merg ceva mai repede. Instabilitatea o sa o simti mai ales la denivelari de genul santurilor facute de tiruri in asfalt. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate