Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daca pun pe o parte toy 90 cu KZTE de 125 CP ce trebuie sa fac ???

calinvas

Postări Recomandate

Salutari ,

Am vazut ca este la moda sa pui masina pe o portiera sa ii vezi cardanele mai bine .

Nu imi doresc sa ajung cu rotile in sus dar daca se intampla EU ce fac ???

Am 2 intrebari

1. Ce parte este mai bine sa fie in SUS la motor ??? Cea cu pompa de motorina ?? Sau nu conteaza ???

2. Daca pun pe o parte toy 90 cu KZTE de 125 CP ce trebuie sa fac ???

Ce pasi sunt de urmat dupa ce este repusa pe roti ??

Am inteles ca ar trebui asteptat cam 20 ~30 minute sa curga uleiul inapoi in baia de ulei .

O zi buna,

Calin

Editat de Astral
ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA !

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daca pun pe o parte toy 90 cu KZTE de 125 CP ce trebuie sa fac ???

Identifica pe care parte a capacului culbutorilor se afla iesirea de aerisire a carterului. Acel furtun iese din capac si se inteapa in admisie intre filtrul de aer si turbina.

Logic, daca o culci pe partea cu aerisirea, sansele ca uleiul sa ajunga in admisie sunt mari.

Daca o culci pe cealalta parte, sansele sunt minime.

Ca sa stai cu inima absolut impacata indiferent pe ce parte o culci, eu as recomanda inspectarea tubulaturii de admisie. Daca se gaseste ulei MULT, se scot toate bujiile si se actioneaza demarorul pana cand uleiul este expulzat din cilindri.

Acum o saptamana, Patrolul s-a culcat frumos pe dreapta. Aerisirea este pe stanga. Cand a fost din nou pe roti, s-a dat cheie si viteza:wink:.

Da' n-ar fi mai bine sa nu o culci?

Eu, la cea mai mica banuiala ca as putea inspecta cardanele stand in picioare:grin: in teren, ma asigur.

Cu sufe, cu troliu, cu alte masini, cu oameni, indiferent cum, dar ma asigur cat de bine pot.

Pana acum cel putin asa am facut.

P.S. Am cautat un pic cu gogu, la 1KZ-TE aerisirea este pe partea dreapta spate a capacului. Daca pozele postate pe net corespund cu realitatea.

• Like 1

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Daca masina se pune pe o parte trebuie oprit motorul imediat presupun ....

Imi cer scuze ca nu am specificat asta, dar vad ca stiai:h5

Motorul trebuie oprit imediat nu numai din cauza faptului ca, in functie de partea pe care o culci, s-ar putea sa o ia "pe ulei', ci si din cauza faptului ca s-ar putea sa ramana fara ulei la sorbul pompei.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Daca o culci pe dreapta e jale, intra ulei in admisie si macar la cilindrul 4 tot strambi biela...

Preventiv, poti scoate furtunul de la epurator din admisie- langa turbina si sa-l lasi liber; uleiul din motor va curge atunci pe jos daca o rastorni.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Bineinteles ca se poate ( poti pune oriunde , inlusiv pe racire etc ...) , dar ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare