gccata Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Am un DAIHATSU FEROZA din 1992 hardtop !!! planetarele amindoua au joc mare pe orizontala cam 1.... 1,5 cm max !!!=NU IN SUS SI N JOS= am desfacut cuplajele manuale si nu am stiut ce are sau ce nu are ... daca aveti cumva o poza sau o schita cum arata angrenajul manual ...as ramine profund indatorat !!! sau daca poate cineva sa mi spuna ce sa fac ?????? ba mai mult am stricat si un surub si nu am reusit sa l scot de la cuplajul manual ,poate are cineva si 2 -3 suruburi si le cumpar !!!!cu stima si respect ........CRISTIAN Editat Noiembrie 12, 2013 de gccata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Probleme planetare feroza Nu iti cupleaza? Scoate zgomote ciudate? Pune o poza cu suruburile ca poate am eu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gccata Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Re: Probleme planetare feroza cupleaza dar planetarele au joc mare si zdrangane!!!!!! fac zgomot la denivelari !!!!cam aceleasi probleme ca si BOGDAN.SB ,probabil au fost schimbate mrl din automate in manuale si am o distanta mare iar surubul care se afla pe capatul planetarei nu stringe nimic !!! cred am nevoie de ceva distantieri !nu am vazut cum trebuie sa arate un cuplaj din pacate !!!!! Editat Noiembrie 12, 2013 de gccata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Probleme planetare feroza Bogdan.sb prezent :grin: Daca ai urmarit aventura mea: intre saiba din capatul planetarei (cea prinsa cu un surub de planetara) si partea fixa a cuplajului manual (AVM) am montat un inel metalic (cotele sunt in topic) facut la strung pentru a nu mai avea joc. Dupa care, m-am mai desteptat putin si am gasit sigurante (grovere sau cum se numesc) pe care le-am montat in locasul special al planetarei (niste santuri) - pe astea am dat vre-un leu pe 2 bucati deci merita !!! Dar, ca sa fiu mai cu mot (si pentru ca le aveam si m-au costat cat 30 de sigurante), am pasrtea si distantierele facute la strung care au incaput cu sigurante cu tot pentru ca sunt putin mai subtiri decat jocul. Peste toate, am folosit vaselina Plastilube de la Loctite, care atenueaza jocurile mici (de fapt se foloseste cu precadere pe la etrieri dar merge si aici). :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gccata Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Probleme planetare feroza MULTUMESC BOGDAN !! LA MINE PLANETARA iese mai mult inafara iar santul ptr siguranta se afla la vre o 2 cm de angrenaj!! mai am si pina in sant si 2 garnituri profil rotund si nu stiu ce cauta acolo pe roata din dreapta intrucit stinga nu am putut sa desfac un surub care s a stemuit !! oricum MULTUMESC ptr sfat am inteles ce am de facut si....sper sa mearga !!oricum trebuie sa caut un surub sa l inlocuiesc pe cel BULIT !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gccata Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Probleme planetare feroza BAGHY ...sint suruburile de la MLR URI, cred ca sint la fel la toate FEROZELE !!!multumesc anticipat !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Probleme planetare feroza Spor la surubarit :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gccata Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Probleme planetare feroza cam asa arata ceea ce am eu !!!!!!!! NASPA .... CA NU STIU CE SA FAC ,ARE SI DE O PARTE SI DE CEALALTA A SIGURANTEI 1,0 CM !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Probleme planetare feroza In topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80288-Cuplaje-FIXE-sau-MANUALE-roti-fata-pe-Feroza/page4 sunt foto. ale cuplajelor mele pentru comparatie. Ma gandesc, sa nu cumva sa ai cuplaje pentru alt model de masina, cu aceleasi caneluri dar mai scurte. Sau planetarele sa nu fie stock, dar mai putin probabil. Nu o sa pot decat peste cateva zile, dar o sa masor dimensiunea cuplajelor mele si o sa revin. Poate te ajuta cumva. Pana la urma, daca totul functioneaza, foloseste niste distantieri mai mari. Zic si eu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Probleme planetare feroza @gccata - eu am gasit la hornbach suruburi care au mers de minune la MRL-uri su au fost f ieftine. Sunt suruburi zincate cu cap inbus si am luat de 20mm lungime parca . La hornbach corbeanca am gasit eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate