alegros Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Va salut cu respect! Nu am mai postat de multa vreme pe acest forum insa acum fac asta pentru ca am nevoie de ajutor din partea cunoscatorilor desi problema care a aparut si anume, se tureaza in gol cand accelerez mai brusc (masina fiind in mers) si nu trage in acel moment mai tare cum ar trebui sa se intample in mod normal, pare a fi o problema de ambreiaj (cred eu ca patineaza) Am masina din avatar de circa 5 ani si nu am avut nici o problema pana in prezent si deci nu a prea vazut service, de aceea nici nu stiu unde sa o duc la reparatie, poate imi recomandati voi din experienta un service bun din Bucuresti sau un mecanic ok care sa nu ma jecmaneasca. Va multumesc anticipat! Editat Noiembrie 12, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: Probleme ambreiaj Pickup din 89 Multumesc, desi n-am primit nici un raspuns am rezolvat problema prin inlocuirea kitului de ambreiaj (8,6 mil set Aissin+ manopera 3,5 mil)...deci se poate inchide! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate