Ene Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Salut, Am cautat pe forum si sunt multe din cate am vazut... cam toate site-urile sunt cu piese aftermarket/turcesti? Ma refer la cele din uk britishparts etc. Daca ati putea sa imi dati cateva link-uri aici de la care ati comandat personal si nu ati avut probleme as aprecia enorm. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: Cele mai bune site-uri pentru piese Freelander Piese pentru ce tip de masina?? ca cele aftermarket pentru majoritatea L.R. nu sunt turcesti ci facute tot in Anglia sau UE... nu fac reclama cu linkuri aici dar sunt vreo doua site-uri unde poti alege producatorul singur din oferta(unul din ele, zic eu cel mai bine "dotat" contine sufixul "direct":wink:) Editat Noiembrie 15, 2013 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ene Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Cele mai bune site-uri pentru piese Freelander Imi pare rau, am citit acea sectiune si am uitat sa mentionez daca puteti sa mi le dati pe pm! Desi am mai vazut linkuri postate cu aceste site-uri in anumite thread-uri. Apreciez raspunsurile baieti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate