DNL Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 dupa fiecare iesire in teren se modifica pozitia volanului la Samurai..de la ce ar putea fi ? uzura caseta de directie / capete de bara sau altceva? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: se modifica pozitia volanului la Samurai eu am patit asa cand am indoit bara de conexiune, era indoita aproape insesizabil si la volan aveam o modificare de 10-15grade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: se modifica pozitia volanului la Samurai S-a mai discutat pe aici. Una dintre cauze ar fi suruburile "U" de la centru-bulon. Puntea e centrata pe sasiu de arcurile cu foi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiuC Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: se modifica pozitia volanului la Samurai Salut, poti verifica daca bucsile de la capatul arcurilor (partea cu prinderea fixa) mai sunt la locul lor, la mine una tot iesea afara si se modifica pozitia volan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: se modifica pozitia volanului la Samurai va multumesc pentru informatii :cl o sa verific aceste posibile cauze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate