Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina pentru copii :) mai multi....:)

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Domnilor veselie mare mare DOAMNA a ramas insarcinata ura ura vom avea 2 copii pe langa pitica de acum de 2 anisori aproape...

CAND colo....ce sa vezi.... fratilor ....am facut treaba buna ce am facut, si na surpriza sunt gemeni :) deci voi avea 3 copii

Acum mai in gluma mai in serios rog e cei cu experienta in domeniu - minim 3 copii sau care au cunostrinte...sa dea cu sfatu'

Acu ma dau cu octavia de la munca, nevasta cu ford focus si eu mai detin un Jimny care sta de degeaba....

Am nevoie sau voi avea nevoie de o masina pentru familie, mai mult ca sigur as mai lua pe cineva cu mine cand plec cu 3 copii pe undeva....si unde ii pun? din considerente economice noua masina va fi si masina de servici a sotiei.....tre sa se obijnuiasca ...ca 3 masini ...e multe frate Deci sunt tentat sa vand Jimny + Ford focus si sa iau un patrolache cu 4 usi si 7 locuri - poate cine stie mai bag un noroi asa de familie?

Voi ce idei aveti? am mai cochetat cu un sharan.....sau opel zafira.....dar daca ma apuca un dor de 4x4 ce fac?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: masina pentru copii :) mai multi....:)

sarumana, multumesc,

Cel mai mult ma intereseaza ca spatiu? chiar e nevoie de o masina asa mare? e suficient patrolul cu 7 locuri....sunt sigur ca cineva care a trecut sau trece prin aceasta experienta stie unele lucruri daca a trecut prin ele....

Iar de off-road....asa prietenesti...din an in paste....nu mai am timp acum cu 1 copil si sotia insarcinata in 4 luni...va fi mai mult asa psihologic...

Editat de Mugur Iacob
Link spre comentariu

Sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate doamnei!

Si eu sunt de parere ca un LWB ti se potriveste perfect, chiar si cu 5 locuri, nu ai nevoie de 7 neaparat. De ales trebuie sa alegi singur, in functie de afinitati, intre Land Cruiser, Patrol si Pajero, toate masini zdravene care nu te lasa in orice conditii.

Ti-o zic din experienta, cu Pajero Sport, incarcat cu prieteni si bagaje full, in concedii, merg fara nici o bataie de cap. Sigur tu nu vei incarca masina ta niciodata cum am incarcat-o eu pe a mea, iar Pajero e mai mare decat Pajero Sport, deci nu vei avea probleme de lipsa de spatiu. Si la modelele enumerate de noi deja, ai si toate avantajele legate de sasiu, 4x4 nepermanent, dotari de bun simt, siguranta.

Succes!

Link spre comentariu

sarumana, multumesc,

Cel mai mult ma intereseaza ca spatiu? chiar e nevoie de o masina asa mare? e suficient patrolul cu 7 locuri....sunt sigur ca cineva care a trecut sau trece prin aceasta experienta stie unele lucruri daca a trecut prin ele....

Iar de off-road....asa prietenesti...din an in paste....nu mai am timp acum cu 1 copil si sotia insarcinata in 4 luni...va fi mai mult asa psihologic...

Ca o varianta buna si mai ieftina Hyundai Galloper LWB. Posed una si chiar are spatiu suficient pentru scaune copii pe bancheta spate si carucioare (!) in portbagaj.

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

M-am dat cu land cruiser 95 din 2002 cu 7 locuri vreo trei ani. Loc suficient, consum decent, intretinere ieftina, copiii adorau locurile din portbagaj... Sa-ti traiasca sa fie sanatosi, poate ai baut apa dupa mine la vreo iesire de ai facut gemeni..:))

• LJ 7O

Link spre comentariu

Eu am 3 copii... Si Pajero LWB de 7 locuri... Ca altfel nu ai cum sa mai incarci o bunica ceva... Daca nu aveam microbul 4x4 sincer optam pt un Vito de 9 locuri sau ceva similar... Cand suntem mai mult de 5 in masina, pe ultimul rand ii pun pe cei doi mai mari cu scaunelele lor cu tot, pe cea mica in mijloc pe randul 2, si ea in scaunel bineinteles, si astfel raman 2 locuri pt. 2 adulti libere. Obligatoriu in cazul asta ai nevoie si de portbagaj pe plafon. In rest... o sa vezi, cand pleci cu toti de acasa 2-3 zile e ca si cand te muti... Dar e frumooooos!!! Bravo, felicitari din suflet! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii! :grin: Cauta ceva cu 7 locuri, e mai sigur si pana-n 2,5 litri taxele-s un pic mai moderate! Vorba lui Tavi D, mai o bunica/bona ceva! Sunt si Discovery cu 7 locuri! Succes!:wink:

Editat de Iulian G
Link spre comentariu

Salutare si sa fie intr-un ceas bun.Un Hyundai Teracan ar fi ok, trec zilnic pe langa una si pare destul de spatioasa.Nu prea am vazut insa asa multe pe strazi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

si la noi in ograda sunt trei barosani, 7-5-2, prin urmare nu regretam niciodata ca am investit prima data intr-un Terrano 2 cu 7 locuri, ca masina de vacanta si de iesit oriunde, chiar din tara. Nu e foarte mare portbagajul, insa se poate dubla cu o lada thule sus, care s-a umplut si ea de fiecare data. Cresc ei incet incet si asa am scapat de patuturile pliante si de biberonerie, insa acum masinile se umplu cu jucarii si biciclete. Cand erau doua scaune mari si unul doar sezutul nu prea incapeau pe latime in Terrano.

Acum bancheta din spate este cea mai vanata si cautata, insa am doar doua centuri acolo si ies scantei.

De aceea am recurs tot la Landcruiserul 80 cu spatiu mult mai mare, chiar daca am scos cea de-a treia bancheta, unde erau trei centuri. Si mai ales ca barosanii au DESENE acolo... pe sietemul meu de GPS. Cand se strica Toyota, e jale.

Deci, 7 locuri sunt intotdeauna binevenite, cele cinci fiind tot timpul ocupate. Iar la bagaje, fiecare cu cat poate lasa acasa.

Bafta si spor, ca merita!

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

sa va traiasca dragilor!

Nevastamea sa obijnuit mai greu cu ideea dar e ok acum...eu parca sunt nebun imi place ideea la nebunie sa am 3 copii...

deci e clar 7 locuri sunt beton - adjudecat! acum sa ne orientam....avem timp

Link spre comentariu

Acum o sa-ti zic ceva funny... eu aveam doar doi copii pana acum un an si ceva, fata si baiat, cu diferenta de 3 ani intre ei, perfect, ce mai... eu imi doream masina mare, de 7 locuri, nevasta isi dorea al treilea copil... I-am promis ca daca ma lasa sa-mi iau masina de 7 locuri facem si al 3 lea copil... Si ce sa vezi, dupa ce mi-am luat masina si am adus-o acasa SI-A ADUS AMINTE de promisiune, asa ca... am trecut la treaba, si acum au 9-6-1 ani... DISTRACTIE MAXIMA!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Mugure, poate mai intri pe forum (ultima activitate pe forum este de prin Aprilie 2014) si ne spui ce ti-ai luat:).

(Cred ca e greu sa mai ai timp si de forum cand sunt mici bebeii! Sa-ti traiasca!!)

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare