Astral Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Am gasit la vanzare o masina interesanta si rara : L-am sunat pe vanzator si mi-a mai dat ceva detalii : - are un motor de 2.8 aspirat - in spate are banchete pe lateral gen troopy - nu e autoutilitara - volanul a fost pe stanga din fabrica, masina fiind comanda speciala pentru Crucea Rosie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Astrale, asta este 77 (nu 78...) si pentru ca zici ca are motor de 2.8, aspirat, inseamna ca are motorul 3L adica asta : http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_L_engine#3L http://www.youtube.com/watch?v=EdrLWV5gBlM FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Faina mașina, volanul insa nu cred ca l-am mai văzut pe mașini din '96. Bafta la vânzare, vânzătorului. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Daca e aia din Oradea am vazut masina acum vreo 4-5 saptamani, arata bine, am vazut-o intr-o parcare si i-am dat o tura , la exerior atata ok, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel 4x4 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? E vecin cu mine, ma uit de vreo 4 ani la ea zilnic.E intr-o stare impecabila.In 4 ani nu cred ca a mers 15000km cu ea.Doar o plimba, n-are cine sa o namoleasca un pic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? un cunoscator in toyote, ma ajuta si pe mine cu ceva informatii despre aceasta masina? sunt in cautare de unn 4x4, am avut un frontera masina ok, am vrut sa trec la ceva mai mare am incercat un discovery 1 si un discovery 2, doua incercari nereusite asa ca de 3 luni studiez piata. ma tenteaza masina, am vb azi cu vanzatorul o sa trec sa o vad stiu ca a facut service-ul la toyota, in Buc si din 2009 s-a mutat la Oradea, acum e pusa pe mercador dar cu un kilometraj mai mic cu 100 000,|" o nimica" cum e motorul , transmisia la acest model,tinand cont ca e un model mai vechi se gasesc piese? Astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? nici un toyot-ist sa-si dea cu parerea. erau cativa pe forum/.................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? nici un toyot-ist sa-si dea cu parerea. erau cativa pe forum/.................... Nu mai sunt, n-au mai suportat, si-au luat Patroale:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? un cunoscator in toyote, ma ajuta si pe mine cu ceva informatii despre aceasta masina? sunt in cautare de unn 4x4, am avut un frontera masina ok, am vrut sa trec la ceva mai mare am incercat un discovery 1 si un discovery 2, doua incercari nereusite asa ca de 3 luni studiez piata. ma tenteaza masina, am vb azi cu vanzatorul o sa trec sa o vad stiu ca a facut service-ul la toyota, in Buc si din 2009 s-a mutat la Oradea, acum e pusa pe mercador dar cu un kilometraj mai mic cu 100 000,|" o nimica" cum e motorul , transmisia la acest model,tinand cont ca e un model mai vechi se gasesc piese? Astept Nu-s un cunoscator, dar, da, se gasesc piese si after-market si OEM..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Inca la vanzare, dar nitel mai scumpa..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Pai acum e in Bucuresti, poti merge sa o vezi "live". don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) Re: pe net http://olx.ro/oferta/vand-toyota-land-cruiser-prado-ID2QCAd.html#0484fd4076 Editat Ianuarie 9, 2015 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Mai mult ca sigur ca masina asta a suferit o schimbare dreapta-stanga.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Stergatoarele o dau de gol :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? Sigur a fost cu volanul pe dreapta. Vezi stergatoarele....:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 (editat) Re: pe net Toyota Land Cruiser 78 https://www.olx.ro/oferta/toyota-land-cruiser-ID7MipE.html Editat Ianuarie 24, 2017 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Re: pe net https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/land_cruiser/toyota_land_cruiser_kzj_78_3_0td_balkormany-11016836 Editat Ianuarie 28, 2017 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Re: Toyota 78 - volan stanga ?!? http://m.transautomobile.com/en/export/toyota-land-cruiser-76-Station-Wagon/226 Ar trebui sa fie ok la 29000€ parca as risca iesirea din UE numai sa merg cu ea la Calugareni:al Editat Ianuarie 29, 2017 de Astral @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate