Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Oferte mincinoase la tot pasul

Max

Postări Recomandate

Am o nelamurire. Cum poate sa spuna cineva ca un troliu chinezesc din gama celor low cost de 350 de euro este dedicat special pentru "tractari si offroad profesional"?

Cat de fraieri sunt cei care pun botul la asa ceva?

Exista pe net diverse site-uri cu trolii de vanzare. Te doare mintea cand vezi cate lipsa de onestitate exista in oferte.

Fratilor, un troliu CHINEZESC daca este importat in Austria dupa care se aduce in Romania tot CHINEZESC ramane. Nu se schimba in "Made in Austria". Sau Germania sau USA etc... Asa fac multi comercianti. Majoritatea nici macar nu specifica unde e fabricat troliul.

Daca un astfel de troliu ieftin este special pentru offroad profesional, atunci un Warn de 2000 de euro pt ce e?

Un Giglepin de 4000-5000 de euro e pentru tras nave spatiale pe orbita?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Oferte mincinoase la tot pasul

Cuvintele astea "profesional", "profesionist" samd sunt tot mai des intalnite la superoferta!...Paradoxul este ca in 99.99% din cazuri ...e vorba de fake-uri ...de excrocherii samd ...:grin:

Azi cu ocazia B.F. cred ca e apogeul ofertelor MINCINOASE.

Ma uitam pe un site emag ...si am vazut cum preturile la unele produse erau mai mari decat acum cateva zile ...si culmea, azi ...mai multe produse erau stoc zero ...

Impactul cu discount si reducere ...licare pipota in unii ...care inconstient baga mana in buzunare ...si inevitabilul se produce ... :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca un astfel de troliu ieftin este special pentru offroad profesional, atunci un Warn de 2000 de euro pt ce e?

Un Giglepin de 4000-5000 de euro e pentru tras nave spatiale pe orbita?

evident, astea-s de hobby!

cu totii stim ca hobbyurile costa!:banana

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

"Prost nu-i ala care cere... ":grin:

m-am saturat sa tot aud asta. nu e prost, este escroc.

iar acela care plateste poate fi de buna credinta, dar sa nu se priceapa.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Din pacate internetul permite tuturor escrocilor sa se desfasoare linistiti; sub mirajul superofertelor, ale celor mai bune preturi, etc. cumperi un produs care nu este conform cu ce te-ai asteptat.

De cele mai multe ori se pune o poza- reala sau nu si un pret- binenteles la superoferta. Cum denumirea produsului te poate duce cu gandul la ceva de calitate, cum descriere la produs si caracteristici tehnice nu exista, cum pretul este "la superoferta" - comanzi, fericit fiind ca ai facut un chilipir. Daca constati ulterior ca nu este ce ai crezut, ghinion, tu esti vinovat !

Din pacate legea nu te poate ajuta, intrucat la putine site-uri gasesti descrierea produsului, producatorul si conditiile de garantie sau returnare a produsului. Nu gasesti dealtfel nici date concrete unde este sediul firmei si persoana de contact, ca sa te poti duce sa ai o confruntare personala. Intotdeauna insa pe aceste site-uri va exista undeva discret o fraza de genul "Toate informatiile din site sunt furnizate fara nici un fel de garantie, pot fi incomplete si prin urmare nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele in nici un scop."

Cei care importa produse prin surse la negru, cu firme fantoma, fara acte, NU VOR PUTEA ONORA GARANTIA, intrucat furnizorul lor extern nu va recunoaste garantia. Ramane sa o onoreze din buzunarul propriu, ceea ce rar de tot se intampla.

Apropo de China, produsele chinezesti sunt si bune dar si pacaleli; depinde foarte mult de cel care le importa, daca a stiut sa le selecteze si daca a fost dispus sa cheltuie mai mult pentru a primi si o calitate mai buna. Ce te faci insa cand marfa poarta denumiri de firma cunoscuta, dar nu are nici o treaba cu acea firma?

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

razvan are dreptate.

un exemplu banal: o husa de telefon case-mate. eu am una originala pentru S3 si pentru ca merita, o tot recomand (l-am scapat pe jos de nenumarate ori si a scapat neatins). un prieten si-a luat si el, tot case-mate pentru HTC One X. cu circa 50 de lei mai ieftina. surpiza a fost ca nu se potrivea la butoane, avea bavura pe plastice si pe siliconul interior, suprafata de plastic era foarte alunecoasa si cu striatii foarte mici. in rest, ambalajul printat frumos, fara manual si instructiuni. evident, el a luat-o pe post de originala si evident ca nu a putut s-o foloseasca (ai nevoie de butoane, deh).

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Cred ca e topicul perfect sa fac urmatorul post:

Am cumparat cred ca in 2013 o pereche de lanturi RUD de la un coleg de pe forum, din Bucuresti, (nu gasesc postul sa stiu exact cand si de la cine) pe care nu am avut ocazia sa la folosesc pana acum 2 zile cand , aici in zona noastra, pe traseul Rachitele-Pietrele Albe-Vladeasa raman inzapezit si decid sa scot lanturile prima data din cutie (saculet :) ); pun unul fara probleme in 30 sec si trec la urmatorul ...si incerc incerc...nici cum nu il potrivesc; verific presiunea in roti (alt chin la -6 grade ca am valve ingropate); pana la urma improvizez ceva si reusesc sa imi vad de drum. Astazi duc masina la spalat, spal si lanturile. le masor atat ca si lungime efectiva cat si dimensiune zale si surpriza.... nu sunt pereche. Inca un exemplu ca, acum de 1 Decembrie, putem zice dar nu cu mandrie "Noi suntem romani" . Cred ca a fost foarte mandru cand a primit banii ca a scapat de lanturi.

Link spre comentariu

Cred ca e topicul perfect sa fac urmatorul post:

Am cumparat cred ca in 2013 o pereche de lanturi RUD de la un coleg de pe forum, din Bucuresti, (nu gasesc postul sa stiu exact cand si de la cine) pe care nu am avut ocazia sa la folosesc pana acum 2 zile cand , aici in zona noastra, pe traseul Rachitele-Pietrele Albe-Vladeasa raman inzapezit si decid sa scot lanturile prima data din cutie (saculet :) ); pun unul fara probleme in 30 sec si trec la urmatorul ...si incerc incerc...nici cum nu il potrivesc; verific presiunea in roti (alt chin la -6 grade ca am valve ingropate); pana la urma improvizez ceva si reusesc sa imi vad de drum. Astazi duc masina la spalat, spal si lanturile. le masor atat ca si lungime efectiva cat si dimensiune zale si surpriza.... nu sunt pereche. Inca un exemplu ca, acum de 1 Decembrie, putem zice dar nu cu mandrie "Noi suntem romani" . Cred ca a fost foarte mandru cand a primit banii ca a scapat de lanturi.

Nasoala treaba, da` te-ai gandit ca poate omul a avut doua seturi cu doua dimensiuni si cumva "a reusit" sa le desperecheze si atunci cand va avea si el nevoie (daca o fi pastrat pentru el al doilea set...) o sa se zgarie pe ochi....?

Daca il stii pe colegul de la care le-ai luat sau macar ID-ul lui, cauta-l si poate o lamuriti cumva...

Link spre comentariu

Da...poate ai dreptate si il acuz pe colegul nostru pe nedrept....sau nu le-a folosit si asa le-a luat si el ... pot fi o gramada de explicatii....dar e super enervant cand se intampla asa ceva, mai ales ca din cat imi aduc aminte am dat destul de mult pe ele...o sa le modific ca se pot adauga zale ca are carabine din loc in loc.... ramane doar ca unul va fi cu zale ceva mai mici decat celalat....oricum de obicei vad jumatatea plina a paharului doar ca azi am fost inca odata dezamagit si suparat de gandul ca am luat-o in freza ca am avut incredere ca "ce vezi e ce primesti".

Nici nu stiu daca nu le-am verificat atunci si pe 235 au potrivit amandoua si nu mi-am dat seama... nu mai tin minte... acum pe 31 am vazut ca nu potrivesc si le-am masurat. mi se parea la fata locului ca zalele sunt mai subtiri si cu diam max mai mic dar pana nu le-am masurat parca nu eram convins.

In fine... asta sa fie cea mai mare nedreptate de care am avut parte.

Sper ca pana sambata sa le aduc la ceeasi dimensiune sa nu ma mai chinui cu montajul si sa merg la zapadeala ca tare mi-a placut; parca era samurache cu senile. :)

Numai bine si sa ne vedem sanatosi pe dealuri...pe unde ne mai lasa ca cel putin pe la Cluj au inceput sa apara tot mai multe semne la marginea paturii cu interzis auto, copaci taiati pe drumuri, sau santuri sapate cu buldo, sau piroane si sarma ghimbata puse sa iti intre in roti sau in cazul meu sa le agat si sa le invart pe punte cu conducte de frane rupte

Link spre comentariu

Nu gasesc nicicum postarea. Din 2012 pana in 2014 nu am nimic in inbox. Era bine dc vedeam de la cine le-am luat ca macar elucidam dc a fost greseala sau inselatorie. Dar tinand cont ca nu demult am fost sa vad o masina care avea in bord si cartea service originala si din greseala si cea "noua" cred ca se mai intampla greseli. :)))

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

:fr

stolojanmargareta@yahoo.com

Today at 17:03

Buna ,

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , acum am vazut mesajul dumneavoastra in legatura cu masina mea Suzuki Grande Vitara din 2003 pe care am pus-o la vanzare la pretul de 1800 EURO.

Este in stare foarte buna , tinuta doar la garaj , fara accidende. Nu am intampinat niciodata probleme cu motorul sau cutia de viteze. Am carte service si sunt trecute in ea toate reviziile pana in prezent.

Am cumparat-o in 2012 din Germania, si am inscris-o in Romania. Se afla in Sibiu in garaj , la mine acasa . Taxa de mediu nu am recuperat-o .

As fi preferat sa vorbim toate aceste lucruri la telefon dar din pacate nu am acces la telefon deoarece eu ma aflu in Franta este o zona rurala la munte si nu prea este semnal la telefon decat daca ma duc cativa kilometri . Eu am 58 de ani , in urma cu 2 ani am divortat iar anul acesta mi-am gasit acest loc de munca in Franta , am grija de o femeie in varsta la casa ei de aici din Franta.

Masina o vand deoarece in tara nu mai am pe nimeni ,nu am copii , iar eu am de gand sa ma stabilesc definitiv aici . Nu ma mai leaga nimic de Romania si din acest motiv vreau sa o vand , nu are rost sa mai platesc impozite si taxe dupa ea daca nu o foloseste nimeni , plus ca ar fi pacat sa stea in garaj sa se strice nefiind utilizata, inca masina e ca noua. Am folosit-o doar eu , mergeam cu ea pana la birou si inapoi .

Daca sunteti interesat de masina si vreti sa o cumparati eu pot sa imi iau bilet de autocar si sa vin in Romania pentru a incheia vanzarea.Dar vreau sa fiu sigura ca vreti sa imi cumparati masina si ca aveti banii disponibili pentru acest lucru, nu imi permit sa ma plimb degeaba .

Aveti mai jos detaliile masini , sper sa nu gresesc :

Suzuki Grande Vitara 2.0 Benzina , fabricatie 2003 , 148.000 km reali - inmatriculata- taxa platita si nerecuperata !!

Carte service cu revizii la reprezentanta

Dotari :

Număr de locuri:5

Clasă de poluare Euro 4

Proprietari vehicul:1

Culoare exterioară verde metalic

Design interior:Pânză, Gri

Tip de combustibil benzina

ABS

Aer condiţionat

Airbag-uri faţă

Cuplaj pentru remorcă

Geamuri electrice in fata si in spate

Închidere centralizată

Jante de aliaj

Servodirecţie

Tracţiune 4x4

Tuner/radio/Cd/Mp3, etc.

Asigurare itp la zi , impozit la zi , toate actele valabile , inclusiv rovineta pe tot anul.

Accept orice fel de test inainte de a face contractul de vanzare cumparare!

Cum am spus nu ma pricep foarte bine si daca gresesc va rog sa ma corectati, dar parca trebuie sa va eliberez o adeverinta de la finante cum am citit eu pe internet cum ca nu am recuperat taxa si un certificat fiscal ca masina nu are datorii si cam atat.

Din cauza ca nu pot comunica la telefon am incercat in acest email sa fiu cat mai explicita , sper ca m-am facut inteleasa.

Daca sunteti intradevar interesat de masina astept un raspuns de la dumneavoastra sa putem stabili o intalnire .

Cu stima

Stolojan Margareta

Link spre comentariu

Oferte mincinoase sunt si la nivel foarte inalt, mai ales in randul producatorii de masini care prezinte tot felu de suv-uri capabile facand off- road dar in realitate sunt niste trompete din plastic ieftine iar omul zice ca a luat o super masina .Nu dau nume le vedeti zilnic la tv.

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Oferte mincinoase sunt si la nivel foarte inalt, mai ales in randul producatorii de masini care prezinte tot felu de suv-uri capabile facand off- road dar in realitate sunt niste trompete din plastic ieftine iar omul zice ca a luat o super masina .Nu dau nume le vedeti zilnic la tv.

:h5 foarte adevarat , arata toate plasticele pe la TV. Sunt curios cate dintre aceste trompete vor mai circula peste 20 de ani.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

:fr

stolojanmargareta@yahoo.com

Today at 17:03

Buna ,

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , acum am vazut mesajul dumneavoastra in legatura cu masina mea Suzuki Grande Vitara din 2003 pe care am pus-o la vanzare la pretul de 1800 EURO.

Este in stare foarte buna , tinuta doar la garaj , fara accidende. Nu am intampinat niciodata probleme cu motorul sau cutia de viteze. Am carte service si sunt trecute in ea toate reviziile pana in prezent.

Am cumparat-o in 2012 din Germania, si am inscris-o in Romania. Se afla in Sibiu in garaj , la mine acasa . Taxa de mediu nu am recuperat-o .

As fi preferat sa vorbim toate aceste lucruri la telefon dar din pacate nu am acces la telefon deoarece eu ma aflu in Franta este o zona rurala la munte si nu prea este semnal la telefon decat daca ma duc cativa kilometri . Eu am 58 de ani , in urma cu 2 ani am divortat iar anul acesta mi-am gasit acest loc de munca in Franta , am grija de o femeie in varsta la casa ei de aici din Franta.

Masina o vand deoarece in tara nu mai am pe nimeni ,nu am copii , iar eu am de gand sa ma stabilesc definitiv aici . Nu ma mai leaga nimic de Romania si din acest motiv vreau sa o vand , nu are rost sa mai platesc impozite si taxe dupa ea daca nu o foloseste nimeni , plus ca ar fi pacat sa stea in garaj sa se strice nefiind utilizata, inca masina e ca noua. Am folosit-o doar eu , mergeam cu ea pana la birou si inapoi .

Daca sunteti interesat de masina si vreti sa o cumparati eu pot sa imi iau bilet de autocar si sa vin in Romania pentru a incheia vanzarea.Dar vreau sa fiu sigura ca vreti sa imi cumparati masina si ca aveti banii disponibili pentru acest lucru, nu imi permit sa ma plimb degeaba .

Suzuki Grande Vitara 2.0 Benzina , fabricatie 2003 , 148.000 km reali - inmatriculata- taxa platita si nerecuperata !!

Carte service cu revizii la reprezentanta

Dotari :

Număr de locuri:5

Clasă de poluare Euro 4

Proprietari vehicul:1

Culoare exterioară verde metalic

Design interior:Pânză, Gri

Tip de combustibil benzina

ABS

Aer condiţionat

Airbag-uri faţă

Cuplaj pentru remorcă

Geamuri electrice in fata si in spate

Închidere centralizată

Jante de aliaj

Servodirecţie

Tracţiune 4x4

Tuner/radio/Cd/Mp3, etc.

Asigurare itp la zi , impozit la zi , toate actele valabile , inclusiv rovineta pe tot anul.

Cum am spus nu ma pricep foarte bine si daca gresesc va rog sa ma corectati, dar parca trebuie sa va eliberez o adeverinta de la finante cum am citit eu pe internet cum ca nu am recuperat taxa si un certificat fiscal ca masina nu are datorii si cam atat.

Din cauza ca nu pot comunica la telefon am incercat in acest email sa fiu cat mai explicita , sper ca m-am facut inteleasa.

Daca sunteti intradevar interesat de masina astept un raspuns de la dumneavoastra sa putem stabili o intalnire .

Cu stima

Stolojan Margareta

Panarama asta de ti-a raspuns trimis mail tie ...era ruda cumva cu asta?

mirabelacastaniu@yahoo.com

"Buna ,

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , acum am vazut mesajul dumneavoastra in legatura cu masina mea Skoda Superb din 2008 pe care am pus-o la vanzare la pretul de 2800 EURO.

Am cumparat-o in 2012 din Germania, si am inscris-o in Romania. Se afla in Ilfov in garaj , la mine acasa . Taxa de mediu nu am recuperat-o .

As fi preferat sa vorbim toate aceste lucruri la telefon dar din pacate nu am acces la telefon deoarece eu ma aflu in Grecia langa localitatea Ioannina, este o zona rurala la munte si nu prea este semnal la telefon decat daca ma duc cativa kilometri . Eu am 53 de ani , in urma cu 2 ani am divortat iar anul acesta mi-am gasit acest loc de munca in Grecia , am grija de o femeie in varsta la casa ei de aici din Ioannina.

SKODA Superb 2.0 TDI (diesel ) , fabricatie 2008 , 122600 km reali - inmatriculata- taxa platita si nerecuperata !!

Carte service cu revizii la reprezentanta skoda

Dotari : Climatronic,esp,abs,airbag-uri,alarma,radio/cd/mp3,aer conditionat,4 geamuri electrice, etc.

Cu stima

Castaniu Mirabela"

Am si continuarea cu urarile mele de bine ...daca e cineva interesat ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare