Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

TTI TCB-R2000 si Albrecht 6890 - Cine ma poate ajuta ??

Big.Ursu

Postări Recomandate

Salutare !

Am achizitionat de curand o statie CB precum cea din titlu. Am zis sa incerc si TTi (nu mai avusesem aceasta marca) si am ales-o pentru faptul ca-i cu display detasabil (am avut si inca am si un Albrecht 6890 dar cu probleme in functionare).

Cine ma poate ajuta cu urmatoarele chestiuni, rog un numar de telefon sau direct adresa pe PM unde pot trimite "jucariile" pentru interventii.

TTI TCB-R2000

- statia am cumparat-o fara sa stiu in varianta Export, care are 10W. Folosind un PWR-metru rudimentar, constat ca statia emite cu 7W, adica peste cei 4W legali. Am retinut faptul ca puterea de emisie se poate face prin programarea statiei (adica este necesar doar display-ul, nu tot ansamblul). Am nevoie de statie pana vineri seara, caci sambata dis-de-dimineata o sa fiu pe drumurile patriei. Ma poate ajuta cineva cu o programare a acestei statii ? Am incercat sa vb cu vanzatorul statiei, dar rezolvarea dureaza 10 zile (WTF ???).

Albrecht 6890

- statia o am de mult timp (de 3 ani este trasa pe dreapta). Coincidenta sau nu (nu ma pricep), dupa o furtuna pe Rucar Bran, statia a refuzat sa mai functioneze normal (fie ramanea blocata in emisie, fie in receptie, fie i se aprindea display-ul si doar atat). Si asta tot varianta export stiam ca este (8W), dar nu pot fi sigur. Cablul de date dintre display si corpul statiei lipseste (nu-l mai gasesc). As dori sa repar si aceasta statie, nu este urgenta precum TTI-ul. Ma poate ajuta cineva ?

Multumesc !

PS. Rugaminte - sa mi se comunice apriori un pret maxim al lucrarilor. Poate parea un pic deplasat, dar am avut o experienta neplacuta cand am trimis un telefon la reparat iar operatia de inlocuire a display-ului facea de doua ori cat valoarea telefonului.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TTI TCB-R2000 si Albrecht 6890 - Cine ma poate ajuta ??

Nu te pot ajuta decat cu un numar de telefon al unui tip care se ocupa numai de statii, dar e din Targoviste si nu cred ca mai e timp pana vineri. Oricum, iti dau numarul si daca te intereseaza discuti direct cu el si ii explici ce si cum: 0730 058 248 - Marius

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Importator oficial si service TTi si mai nou si Albrecht, sunt cei sin Neamt. Onlineshop SRL. Ii gasesti pe internet la http://www.mo.ro.

Albrecht mai repara cu succes si cei de la Fomco.

Cablu intere display si corp mai aveam eu unul sau doua pe stoc. Iti trimit un PM pana in pranz.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

@Atar - multumesc.

Am vb cu cei din Neamt si mi-au dat 10 zile (mi se pare enorm pentru o operatiune care dureaza cateva secunde). Aici nu e vb de depanare, statia merge. Dar in fine,...daca azi nu o rezolv, merg asa cu ea sambata si gata.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Hmm,mai,mai... "TCB-R2000 reprezinta cea mai dorita statie a momentului ... cu squelch automat si manual, VOX, 3 culori la alegere ale iluminarii ecranului"...etc...etc.Bag seama te-ai categorisit in avans de sarbatori.Faina scula!Ce-mi mai place la ea e ca are difuzor frontal.Unde o montezi,in lacasul de sub casetofon?

By the way: cu Daemonus ai mai vorbit,e ok? :grin:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Hmm,mai,mai... "TCB-R2000 reprezinta cea mai dorita statie a momentului ... cu squelch automat si manual, VOX, 3 culori la alegere ale iluminarii ecranului"...etc...etc.Bag seama te-ai categorisit in avans de sarbatori.Faina scula!Ce-mi mai place la ea e ca are difuzor frontal.Unde o montezi,in lacasul de sub casetofon?

By the way: cu Daemonus ai mai vorbit,e ok? :grin:

Vocile-i zic ca-i sanatos :) Pana una alta, am trimis-o la Bucuresti cu promisiunea ferma ca daca maine ajunge coletul la sediul lor, vineri am statia inapoi, programata in 4W. Asadar, de actualitate ar mai fi decat reparatul statie Albrecht, care m-a servit cu credinta.

In privinta R2000-ului, jucaria este OK, nici prea prea, nici foarte foarte. Am ales-o dintr-un motiv cat se poate de ...am vrut sa vad si altceva decat Albrecht-ul in materie de statie CB modulara. In masina este montata sub scaun, iar display-ul in fata schimbatorului de viteze, consola centrala. Microfonul "remote" este fixat in stalpul stanga fata, langa antena GPS-ului, prezenta discreta. "Telecomanda" este fixata in dreptul semnalizatorului. Antena radio a masinii a fost data jos (nu suport radio, sunt anti-radio !!!), iar fix in spatele ei a fost fixata o antena President Virginia, care se confunda extrem de usor cu o antena radio ordinara. De fapt, trebuie sa fii exact langa masina sa-ti dai seama ca aia e antena radio CB, asa ca nici priviri extrem de curioase nu cred sa atrag in trafic. Statia este montata in masina "civila", Patrolul ramane deocamdata cu o statie K-PO K500, mai ales ca e fixata in bord, deasupra mp3-player-ului.

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare