shopy Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Buna ziua! Stie cineva dimensiunile prezoanelor la GC Laredo din '96? Multumesc! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Dimensiuni prezon GC Laredo Iti pot spune doar ca sunt pe pas american,nu se potriveste de la nici o masina europeana. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Dimensiuni prezon GC Laredo Iti pot spune doar ca sunt pe pas american,nu se potriveste de la nici o masina europeana. foarte corect, am aflat putin mai devreme! nu intelegeam de ce-mi da cu virgula la subler :ha: E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Dimensiuni prezon GC Laredo Eu am gasit aici in caz ca ai nevoie,http://www.jeepmania.ro/190-Jante-si-accesorii/245~Accesorii/2545-Prezon-Roata---Planetara-pt--1984-2002-Jeep-s-Model.html Am inteles ca la Wrangler JK si GC WH sunt putin mai lungi,in rest cele generatie mai veche sunt pe toate modelele lafel. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Dimensiuni prezon GC Laredo Imi trebuiau dimensiunile pentru ca am cautat (si gasit) un set de prezoane antifurt. Daca mai are cineva nevoie, pot posta telefonul celui de la care le-am cumparat! :be E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate