Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Salutare, Am schimbat discul si volanta la ambreiaj in garantie.Defect de fabricatie. Acum spune cineva ca de fapt se dusese pentru ca era setat cuplul prea mare iar dupa inlocuire cei de la Nissan l-au redus din soft. Stie cineva daca e adevarat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 volanta nu prea cade asa usor, discul da, datorita setarii cutiei si a motorului foarte puternic. chiar si dupa ce nissan are grija de soft(foarte posibil) o sa cada iar discul daca se abuzeaza de atelaj. singura rezolvare este fabricarea unui disc HD din elemente sinterizate, eu am un kit pe care as putea sa il dezvolt insa deoarece nu mai am masina , nu mai e interesant. kitul e la vanzare pe mercador. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Inteleg, asta ar insemna sa trec la level 2 si nu cred ca sunt pregatit financiar.Oricum a fost un defect de fabricatie, cunosc mai multi la care le-au schimbat ambreiajele pe garantie din acelasi motiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 de mentionat ca din acelasi lot , au picat discuri si la 10 mii si la 90 de mii. cizmele de soferi au si ele aportul lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Asa e am un coleg la care i-a cazut dupa 5000km si se plangea ca si femeie daca era nu reusea sa-l dea gata asa repede :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Asa e am un coleg la care i-a cazut dupa 5000km si se plangea ca si femeie daca era nu reusea sa-l dea gata asa repede :) Poti sa-l dai gata si in 10km daca te straduiesiti. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 ti-au schimbat si volanta in garantie , pt ca sunt seriosi si-si fac treaba cum trebuie si au ajutat clientul , desi nu erau obligati da , e adevarat , resoftarea limiteaza cuplul in anumite situatii concluzie : dupa schimbare ambreiaj ( cu noile referinte ) si resoftare , chiar trebuie sa fii blonda ca sa-l mai strici :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 e uite ca la mine mangaiat a mai picat de 2 ori pana la 300 000 km . conteaza soferul dar gunoiul ramane gunoi. motorul excelent, transmisia gunoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Schimbat la 15.000km, acum am 210.000km si a inceput sa scoata un sunet cand il tin apasat. Nu ca au fost draguti, au fost obligati, cunosc 5 persoane cu masini din acelasi lot, toate cu aceeasi probleme. Daca imi spui nr. de km iti spun ce te asteapta, sunt prezicator de data asta. Si chiar o sa se intample :) E verificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Lamuriti-ma si pe mine ca eu nu mai inteleg nimic. Cumpar masina cu 200 cp si 400 nm, cedeaza ambreiajul, iar la schimbarea lui mi se reduce puterea si cuplu din soft. Pai.... masina aia nu am cumparat-o pentru potenta ei? Cum sa accepti faptul ca ambreiajul este subdimensionat si pentru asta trebuie redusa puterea motorului, implicit cuplu? Nu cumva asta se numeste magarie sau labareala? N-ar fi fost mai corect ca producatorul masinii sa adapteze un alt ambreiaj mult mai rezistent? Editat Decembrie 3, 2013 de mac01 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Ei asa zic ca au facut, s-a inlocuit cu alt model de disc, nu se potriveau suruburile si am stat pentru altele cam o luna ca nu se gaseau in romania. Nu stiu sa-ti spun daca a fost subdimensionat sau a fost soft setat gresit din fabrica.Dar asa cum am spus la toate care le stiu din lotul respectiv au fost inlocuite ambreiajele pe garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 nu la toate din lotul respectiv au fost inlocuite ambreiajele in garantie , pt ca unele nu au cedat nici acum :) puterea si cuplul , prin resoftare , se modifica NUMAI la anumite turatii si conditii ! tu credeai ca mereu ai cuplul si puterea maxima ????:ha: evident ca nu ti-a furat fabricantul calutii aia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 (editat) Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Majoritatea masinilor diesel au cuplu cel mai mare intre 1800 si 3000rot/min. Eu sunt curios la ce turatii si in conditii se modifica puterea si cuplu? Nu stiu de ce, dar chiar tind sa cred ca (,) calutii aia dispar asa peste noapte exact in plaja de cuplu care o are un diesel si exact acolo unde este solicitat cel mai mult ambreiajul. Un test dyno ar fi foarte bine venit in astfel de situatii. Editat Decembrie 5, 2013 de mac01 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 ambreiajul este cel mai mult "stresat" la plecarea de pe loc si nu in mers :) prin urmare , resoftarea s-a ocupat de aceasta plaja , asa ca utilizatorii nu simt diferenta , crede-ma 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Salut, Inca nu am renuntat la gandul de a lua in Pathfinder si de aceea urmaresc cam tot ce apare despre aceasta masina. Se poate spune cu certitudine incepand cu ce an s-a rezolvat problema ambreiajului din fabrica? De exemplu la modelele 2008 stiti care ar fi situatia? Avand in vedere cele discutate pare ca intr-adevar problema s-ar rezolva cu o cutie automata. Ati auzit sa fie ceva probleme la aceste tipuri de cutii? Nu am gasit referinte despre cate trepte au cutiile automate. Eventual daca ma puteti ajuta cu ceva informatii si sfaturi. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Pe net se gaseste (Ebay.co.uk) un ansamblu de ambreiaj inclusiv volanta Heavy Duty la vreo 4000RON parca. Am adus eu unui prieten. Si e beton! Asa ca ai solutii. Dar cutia automata este altceva, mai buna zic. Gestionarea cuplului si a turatiilor este facuta cu cap nu brambura de capul soferilor. Bafta! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 resoftarea se face si la masa dubla :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tiru Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Salutare, Eu la Navara din 2010 si 140kw, am volanta cu masa dubla si disc de 275mm. Cele cu 121kw au disc de 250mm. Ca si info, un kit HD pentru modelul cu 140kw, face automat conversia la volanta cu masa simpla. Problema cu kitul de ambreiaj subdimensionat s-a rezolvat prin 2008-2009, daca nu ma insel. new hobby - off road :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jnep Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Nu cred ca exista marca de masina fara defecte de fabricatie , am auzit la tot felu de masini ca au picat dupa cateva sute de km. Depinde si ce noroc ai . Ex: Am un Logan MCV din 2007 cu 160000 km , tot ce am schimbat la el a fost un rulment pe fata , un amortizor si placutele de frana .A fost jumulita masina nu va imaginati ca s-a mers ca la carte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre.radu Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Re: Ambreiaj modificat Pathfinder 2007 Va salut ! Am schimbat saptamana asta ambreiajul la Patfinderul meu pentru ca volanta cu masa dubla facea un zgomot de bataie destul de proieminent . Cu ocazia asta , auzind de nenumaratele probleme cuambreiajul subdimensionat, am decis sa trec de la volanta cu masa dubla la volanta cu masa simpla , lucru ce s-a si intamplat . Toate bune si frumoase cu cateva exceptii : - a aparut un zornait la ralanti care dispare cand calci ambreiajul care am inteles ca este de la priza cutiei de viteze - in momentul cand motorul este un pic subturat vibreaza toata masina - pe la 110 - 120 km/h apre o vibratie asurzitoare in modul de mers 2x4 Am schimbat uleiul un cutie cu speranta ca zgomotul se va diminua dar fara succes Am verificat cardanele si nu au joc in cruci ...lovituri etc . Daca s - mai confruntat cineva cu aceste simptome il rog sa ma ajute si pe mine cu sfaturi . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate