Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

statie cu scanner

air_wolf

Postări Recomandate

salve,

ce statii cu scanner, eventual portabile, imi puteti recomanda? modele, undeva in josul gamei.

multam

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: statie cu scanner

Midland Alan 42 si 52- diferenta intre ele este daca nu ma insel ca prima mentionata are cartusul pt baterii si chit pt bricheta-masina,cealalta vine doar cu chit pt masina -alimentare bricheta.

Preturi nu stiu eu o am de 4 ani deja, daca nu ma insel ....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

midland 42 si cealalta sunt statii portabile CB care au functia de scan dar scaneaza doar frecventa CB spre a gasi canalele unde se vorbeste

nu este un scaner

daca vrei scaner ala e altceva

eventual daca vrei sa vezi intra pe :

http://www.lccom.ro/index.php?cPath=31_57

si acolo vei gasi scanere :)

acum depinde ce vrei tu sa faci si pentru ce frecventa vrei sa o folosesti :)

parere personala daca nu esti un radioamator inrait si pasionat nu te arunca la a da banii pe ceva ce dupa cateva luni un an vei dori sa le vinzi ca nu merita investitia :)

Link spre comentariu

10x. la alan 42/52 si la tti 771 ma uitasem si eu.

da, de scanat doar in CB, altfel ma uitam spre un yaesu :grin:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Ca posesor de MIdland (42) nu as mai cumpara asa ceva. Recomand Intek H 520, am avut-o si am fost foarte multumit de ea Auto-squelch-ul face toti craitarii.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Intek ala am facut cadou in familie..daca este statia ce seamana-copiaza izbitor Alanul 42.Aia intradevar nu ciriie, insa eu ma multumesc cu vechiul Alan 42.Ai citeva optiuni in piata 4-5 din ce stiu eu, am cautat anul trecut cadou de Craciun.

42 face toti banii.eu o dau incet, sa nu fiu derajat,cind am nevoie o reglez si merge ok. prefer sa ciriie cin dau sqelch la maxim,asa stiu ca mai este cineva pe acolo, chiar daca nu spune....depinde cum te-ai obisnuit si ce vrei sa faci.

Adevarat ca sqelch automat este foarte comod.dar la manual,mai jonglezi, mai auzi un ecou indepartat printre fisiituri,mai verifici un pic traficul....la automata daca are receptie si considera automatul la ca-i ok, auzi,daca nu, nu....parerea mea stricta.

Si inca ceva am o antena de 50cm,montura magnetica,made in China de 80 lei.Cu Alan 42 aud la 3-5km in functie de relief, cu intek nu saream de 2-3,am probat.niciuna reglata sau altceva.

Si eu foloseam 42 cu baterii la iesiri,chiar daca bate 3-500m.Intek-ul nu a venit cu suport pt asa ceva....

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

eu am un alan 42 aia portabila cu doua capsule de baterii sau acumulatori plus kitul ala de adaptare pentru bricheta.

cu adaptorul de bricheta si cu antena mare pe masina e ok statia cam mica modulatia dar clar semnalul

in portabil pe baterii nu e mare scofala dar e o alternativa cand nu vrei sa iti montezi ustensila prin masina :) pui antena magnetica sus bagi mufa la bricheta si merge :)

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare