Mardar Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Buna seara, Am una din cunoscutele probleme la P38 si anume descarcarea bateriei. Deoarece s-a racit afara si utilizez masina cam 10-20Km./zi,dimineata observ ca incepe sa invarta greu. Am apelat la doi acumulatori,unul pe redresor la incarcat,celalalt pe masina 3-4 zile la "descarcat",dar m-am cam plictisit de carat la baterii. Acum scot borna peste noapte sa nu mai consume toate acareturile care stim ca P38-ul le are. Ma gandeam la un heblu automat cu buton ce poate fi actionat din interior. Dar....stiu ca era pe aici o discutie,ce nu am mai gasito,cu un intrerupator pus la masa Becm ceva de genul asta si daca nu ma insel @sierrafery pomenea de treaba asta. Astept idei.....multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Acumulator P38 Nu e chestia asta? http://www.rangerovers.net/repairdetails/electrical/batdrain.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Acumulator P38 Ba da,despre asta este vorba,peste noapte consuma curent si daca mai si mergi putin cu masina,afara e putin mai frig,acumulatorul nu mai ajunge sa se incarce in parametri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Acumulator P38 Am inteles eu bine?siguranta 15 alimenteaza acel receptor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate