ar85gyl Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Am constatat ieri ca trebuie sa inlocuiesc burduf planetara fata dreapta,vreau sa imi dati niste sfaturi cum se desfac MRL,daca e greu de schimbat sau dupa ce desfac MRL desfac piulita ce tine planetara si imi iasa fuzeta sa pot scoate capul de planetara?sunt curios daca e ca la un autoturism sau trebuiesc facute operatiuni speciale fiind 4x4,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Burduf planetara nissan navara E asemanator . Procedeul se bazeaza pe bunul simt si atentie ... si o tubulara serioasa pentru planetara ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Burduf planetara nissan navara K,multumesc,credeam ca ,cu mrl e mai deosebit,doar se desfac surubelele si iasa afara,nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Burduf planetara nissan navara Nu. Prin desfacerea surubelelor se desface doar o parte a MRL-ului (capacul acestuia) apoi vei vedea ''capatul planetarei pe care se gaseste siguranta. Tebuie data jos siguranta si apoi se va desface restul MRL-ului (corpul acestuia) si doar apoi e gata. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate