Pxy Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Am observat odata cu sosirea vremii reci ca la xj meu de 2.5 TD 1997,nu face fata sistemul de incalzire,in sensul ca nu baga aer fierbinte doar dezmortit (usor caldut) dar daca misc butonul robinetului inspre rece vine aer rece,mentionez ca radiatorul de incalzire nu e infundat pt ca l-am testat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Verifica daca ai presiune in instalatia de racire,eu asa am descoperit ca am o chiulasa fisurata. Editat Decembrie 3, 2013 de Astral chiulasa.......fara o ! Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Am observat odata cu sosirea vremii reci ca la xj meu de 2.5 TD 1997,nu face fata sistemul de incalzire,in sensul ca nu baga aer fierbinte doar dezmortit (usor caldut) dar daca misc butonul robinetului inspre rece vine aer rece,mentionez ca radiatorul de incalzire nu e infundat pt ca l-am testat Pana anul trecut am avut un XJ 4.0 si iarna aveam aceeasi problema ca si tine. Rezolvarea ei mele a fost inlocuirea piesei "vinovate": http://www.jeep4x4center.com/resistor-blower-motor-4864957.html Dar,inainte sa o comanzi,verific-o daca este functionala sau nu. Bafta. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Pana anul trecut am avut un XJ 4.0 si iarna aveam aceeasi problema ca si tine. Rezolvarea ei mele a fost inlocuirea piesei "vinovate": http://www.jeep4x4center.com/resistor-blower-motor-4864957.html Dar,inainte sa o comanzi,verific-o daca este functionala sau nu. Bafta. Astupa grlila fata cu folie(eu am dat cu niste scoci lat) si problema este rezolvata in 5 min baga cald..;) Si vezi daca ai e nevoie de antigel,e posibil sa fi sub nivel s sa nu iti ajuga apa calda in calorifer;) Editat Ianuarie 2, 2014 de ARTHUNTER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Astupa grlila fata cu folie(eu am dat cu niste scoci lat) si problema este rezolvata in 5 min baga cald..;) Si vezi daca ai e nevoie de antigel,e posibil sa fi sub nivel s sa nu iti ajuga apa calda in calorifer;) Pai si nu se supraincalzeste? Din cate stiu eu,incalzirea in habitaclu se face cu ajutorul unei sigurante. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Pai si nu se supraincalzeste? Din cate stiu eu,incalzirea in habitaclu se face cu ajutorul unei sigurante. Compleetzi cu antigel si dupa urmaresti temperatura la apa....acum nu este chiar asa de frg,ar trebui sa se incalzeasca si sa bage caldura reletiv repede...si vezi cum se comprta;) Ce siguranta??ai incalzire in scaune?sau sirocou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Compleetzi cu antigel si dupa urmaresti temperatura la apa....acum nu este chiar asa de frg,ar trebui sa se incalzeasca si sa bage caldura reletiv repede...si vezi cum se comprta;) Ce siguranta??ai incalzire in scaune?sau sirocou? O siguranta pe nume "Blower Motor" http://www.jeep4x4center.com/resistor-blower-motor-4864957.html Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=PopYQNwuZzU si aici: Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Buna la toata lumea Am intrat si eu ,la probema ,ca din iarna asta nu vrea sa bage aer cald,numai caldut in habitaclu ...antigel la maxim. Numai siguranta asta (blower motor resistant)?,ar putea fi problema ?ce rol are ?nu inteleg.Motorasul functioneza normal ,are putere... O siguranta ?poate modifica aerul caldut ,in cald ? Nu lichidul incalzeste radiatorul?Exista vreun termostat ,responsabil pentru aerul cald la exterior? Daca cineva are parere,as multumi. toate bune zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD buna la toata lumea am rezolvat problema calduri...nu siguranta -blower motor resistant-era problema ,ci radiatorul ce este responsabil de caldura interioara ,era plina de mizerie si partial infundat..am dezlegat furtunurile tur -retur si am spalat din ambele sensuri..nu credeam ca in patru ani poate sa ia atata mizerie din sistem si de la furtunurile de cauciuc . Concluzie ...din cand in cand -e bine sa cureti tot sistemul -si sa schimbi antigelul ...dupa aia nu o sa ai nici probleme de supraincalzire a motorului ,si nici probleme la caldura interioara ....:grin: seara buna zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Astupa grlila fata cu folie(eu am dat cu niste scoci lat) si problema este rezolvata in 5 min baga cald..;) Si vezi daca ai e nevoie de antigel,e posibil sa fi sub nivel s sa nu iti ajuga apa calda in calorifer;) Eu ti am spus.....;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Piesa de mai sus, blower motor resistence este rezistenta cu ajutorul careia se variaza turatia aerotermei, nu are legatura cu incalzirea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD Na, ca am patit-o si eu cu caldura su mai rau este ca am caloriferul infundat deci nu baga gram de caldura.Este clar ca este nevoie de altul . Stie cineva de unde as putea sa iau unul nou ca la second este cam loterie.2,5tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nsdro Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Probleme incalzire cherokee xj 1997 2.5TD radiator incalzire interior=880 lei original Jeep Expert Team-Timisoara http://www.jeepexpert.ro 0746.124.616 sau 0721.817.112 eu am pus pe masina si da caldura super dupa ce am schimbat radiator incalzire Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate