cristi 1 Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 La o punte dana 30 care este diferenta intre planetara (cu cruce) cu quick disconect si cea fara quick disconect? Eu am fara, este rupta si trebuie inlocuita. Pot monta una cu quick disconect ? Pana acum am gasit una cu quick disconect. Daca cumva din cei ce citesc sectiunea jeep , are cumva una simpla de vanzare, cu cruce , cea lunga, pe partea pasagerului (dreapta) il rog sa-mi dea de stire. Plata pe loc. Poate fi noua sau second hand. Cu multumiri. Cristian - 0721926661 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Diferente , potrivire planetara cu quick disconect sau fara Am aflat, am gasit, se poate inchide. Multumesc pentru gazduire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Diferente , potrivire planetara cu quick disconect sau fara Eu nu as monta modelul vechi de planetara pentru ca e cu cruce mica, 260x, nu 297x/760x. La cat de multe XJ-uri dupa 95 sunt pe la dezmembrari aici si in Anglia, e usor sa gasesti planetara corecta. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate