SilenceDJ Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Daca aveti careva un astfel de obiect si nu va mai folositi de el l-as primi eu cu placere , din pacate in comert nu se mai gasesc numai nenorociri dealea cu arcuri care nu-s bune de nimic. P.S. primesc si 2-3 ca la cat ma streseaza guvernarea asta unu sigur nu-mi ajunge... Multam fain. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: cauciuc antistres :D Eu am vazut la decathlon, de cauciuc, old-school Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: cauciuc antistres :D http://www.homesport.ro/cauta-produs-flexor-0.htm la 5 lei, e aproape ca o donatie Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate