Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sunet ciudat 2.7 CRD

salieri93

Postări Recomandate

Salutare tuturor, am o problema intersanta cu masina,culmea desi merge in parametri ,cand incep sa o accelerez asa treptat se aude un zgomot care vine de undeva din partea dreapta fata ca si cum ar curge ceva, ar trage aer .Repet, masina merge in regula, dar devine din ce in ce mai amplificat zgomotu acesta si vreau sa previn vreo eventuala problema.

Va multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sunet ciudat 2.7 CRD

Salut,

e vaga descrierea ta.

Daca zici partea dreapta, ma duce gandul automat la turbina, care face oareshce zgomot, cand o calci pe pedala.

Fa o proba, pune pe cineva sa tureze masina pe loc, ridica capota si incearca sa-ti dai seama DACA apare zgomotul respectiv si DE UNDE ar proveni.

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

La asa intrebare e greu de raspuns.

Trebuie mai multe detalii.

Sunetul, e ca un fiiiissss asa, sau un puffff?

Sau ca o scurgere asa un shhhshhhshh?

Sunetul e gros? E grav? Sau e mai pe inalte?

Nu stiu, intreb si eu, ca poate cineva se pricepe, dar nu isi da seama exact de sunet.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

multumesc pentru raspunsuri, nu ma pricep in mecanica asa ca incerc cat pot sa reproduc problema, de la turbina nu as crede sa fie , masina nu fumega, trage in parametri deci e ok , atata tot ca atunci cand apas acceleratia cat de usor se poate ,incepe sa se auda un zgomot gen .. ca si atunci cand umplem un flacon cu apa si prinde aer, ceva bulbuca acolo dar nu stiu ce.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare