cionea28 Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Turbo nu lucreaza si se simte si la drum nu are sprint nici viteza paleti is ciopliti axul nu are joc mar interesa daca se poate cumpara doar paleti sau doar kitul de reparatie daca aveti careva cumpar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: turbo pajero Belind ochii la un motor de Pajero la o iesire, asa din lipsa de ocupatie pana era gata ceaunul, m-a surprins o chestie, wastegate-ul blocat pe deschis, deci eu zic ca merita verificat. Paletii sunt putin "ciopliti" din fabrica. uite aici un kit de reparatie: http://www.ebay.com/itm/TD04-Mitsubishi-Pajero-L200-L300-Shogun-2-5TD-Turbocharger-Cartridge-Turbo-CHRA-/221321296120#ht_1780wt_867 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cionea28 Postat Decembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: turbo pajero Belind ochii la un motor de Pajero la o iesire, asa din lipsa de ocupatie pana era gata ceaunul, m-a surprins o chestie, wastegate-ul blocat pe deschis, deci eu zic ca merita verificat. Paletii sunt putin "ciopliti" din fabrica. uite aici un kit de reparatie: http://www.ebay.com/itm/TD04-Mitsubishi-Pajero-L200-L300-Shogun-2-5TD-Turbocharger-Cartridge-Turbo-CHRA-/221321296120#ht_1780wt_867 Da mam uitat da ala lucreaza cu presiune din turbo asa am observat cablul de la wastegate daca ma exprim bine intra pe intrarea de turbo si daca el nu trage presiune nu trage aer sa deschida supap wastegate ce actioneaza turbo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: turbo pajero Wastegate-ul nu trage aer, el este actionat de presiunea (peste o anumita limita) creata de turbina. Incearca sa-l actionezi manual (are o parghie actionata de o tija dar care daca tragi destul de tare de ea, trebuie sa se miste) "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cionea28 Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: turbo pajero Wastegate-ul nu trage aer, el este actionat de presiunea (peste o anumita limita) creata de turbina. Incearca sa-l actionezi manual (are o parghie actionata de o tija dar care daca tragi destul de tare de ea, trebuie sa se miste) Da merge manual actioneaza usor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FabianDinu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Re: turbo pajero Turbo nu lucreaza si se simte si la drum nu are sprint nici viteza paleti is ciopliti axul nu are joc mar interesa daca se poate cumpara doar paleti sau doar kitul de reparatie daca aveti careva cumpar! Paleti nu se vand separat deoarece cand il montezi pe turbina, axul trebuie sa fie echilibrat 100% ca sa nu iti joace. Kit-ul se cumpara separat dar ai mare grija ca sunt multe china pe piata. Eu ma ocup de reparatii si vanzari turbosuflante auto, daca te intereseaza ceva da-mi un pm sau lasa-mi numarul de telefon. Editat Ianuarie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate