Fritz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Am un 300GE automata din 1991 (199 mii km) preparat pt off road: amortizoare, arcuri si troliu. L-am folosit in teren max 300 km. Nu este inmatriculat. Nu stiu cat valoreaza. Poate sa-mi spuna cineva cam cat valoreaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Cat valoreaza? cred ca era mai interesant sa spui ca vrei sa l vinzi .ceva de genu:"se vinde mergedes g300 pret atractiv .astept oferte" :P 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Cat valoreaza? pai nu are cum ca nu are 30 de posturi. ofer 1500 eur. sa inceapa licitatia :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Cat valoreaza? pai nu are cum ca nu are 30 de posturi. ofer 1500 eur. sa inceapa licitatia :ypu :h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: Cat valoreaza? Ai vazut robert de ce nu am scris "Vand Mercedes ......."! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Cat valoreaza? Ai vazut robert de ce nu am scris "Vand Mercedes ......."! da dar nu m am prins :roll: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Cat valoreaza? Daca te gandesti sa-l vinzi, eu as zice sa te uiti pe mobile.de, sa vezi unul similar pe unde se invarte. In afara de faptul ca nu e inmatriculat, ai ceva acte de provenienta la el? O factura, un act de vanzare, adica ceva care sa-ti ateste, in vreun fel, calitatea de proprietar? Pe mine m-ar interesa un G. Pune niste poze, cel mai bine. Poate-ti dau la schimb un Discovery cu numere de Anglia si acte in regula (circuli cu el cat vrei, no problem). Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Cat valoreaza? Sorry, tocmai m-am uitat eu pe mobile, de curiozitate. Pretul masinii tale incepe de la 8000 de euro (fct de stare, dotari, km, stii povestea) si se duce la 16.000 Euro. Eu retrag oferta mea, ar fi neserioasa. Masina mea nu face atat de mult si diferenta nu pot oferi. In plus, e pacat ca GE e pe benzina. De curiozitate: cam cat consuma? Bafta la vanzare, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Cat valoreaza? @ Bogdi, atitudinea ta este indoielnica! Smecherii ieftine! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate