Iulian G Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 (editat) Iata peste ce am dat la Lauterbrunnen in Elvetia in noiembrie 2007: Editat Februarie 5, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Filme si poze cu bunicii LR! un filmulet cu un 88 din 1966 care a fost in tura noastra din senegal iarna asta. singura problema a fost o bucsa de la amortizorul din spate rupta. si m-a mai si remorcat pe mine cu ale mele 2900 kg peste 80km 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Filme si poze cu bunicii LR! ...masini , alea , alelalte , gme si alte fiare ...ok . Mie cu iesirea aia mi-ai rupt sinapsa ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Filme si poze cu bunicii LR! in iesirea asta am vazut mai multe serie LR la munca decit mi-as fi inchipuit. practic cum era la noi odata Dacia asa e in sahara de west. defender am numarat fix 5 functionale si vreo 10 epave, in schimb nici o sereie epava, char in conditie surprinzator de buna. o sa mai caut ceva poze cu vechitura amicului meu. poate reusesc la anul o tura iar in sahara de west si mauritania, o sa incerc sa fac un film despre LR serie locale si, una peste alta, ce te retine sa faci o tura ca asta? Editat Februarie 5, 2014 de gusteru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Filme si poze cu bunicii LR! ...ie in plane ... ideea ie la sertar , mai sta mai pi la alt an ... Editat Februarie 5, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Filme si poze cu bunicii LR! un filmulet cu un 88 din 1966 care a fost in tura noastra din senegal iarna asta. singura problema a fost o bucsa de la amortizorul din spate rupta. si m-a mai si remorcat pe mine cu ale mele 2900 kg peste 80km Super filmuletul, faina masina! La mai multe ture de acest gen! Felicitari! Cu stima! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate