Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bodylift cu suporti cauciuc

bogdan.sb

Postări Recomandate

Vreau un bodylift pentru Feroza, de 2-3 cm, dar cu suporti de cauciuc, care sa mai si atenueze din trepidatii. Gasesc pe undeva astfel de suporti (din cauciuc)? Exista asa ceva sau se gasesc doar bucsile clasice pentru bodylift? Precizez ca nu vreau sa ii confectionez eu (cel putin deocamdata).
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bodylift cu suporti cauciuc

eu am la vitara ...

din cauciuc de banda transportoare, are 2 cm grosime.

le-am facut mai mari in diametru pentru a avea o suprafata mai mare de contact

in 4 ani, n-au patit nimic si vor rezista cat ma tine masina...

Link spre comentariu

Cineva mi-a mai dat o idee: de la Aro (cica ar fi mai groase). Si m-am gandit sa extind ideea, sa sa caut de pe la vre-o racoanta sau ceva de genul ...

Maine vreau sa merg la un magazin care comercializeaza tot felul de piese de camioane si sa vad ce gasesc.

Aveti idee, originalele de pe Feroza cam ce dimensiuni au (grosime, diametru int + ext)? Ca sa stiu ce caut ...

Link spre comentariu

Hmm ...eu zic sa cauti un cauciuc rezistent ptr asta si cat mai dur (banda transportoare e ideala asa cum ti-au sugerat colegii mai sus). Ptr ca orice flexibilitate acolo nu amortizeaza ci creeaza mediu numa bun ptr rupt / indoit suruburi...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

e asa de greu sa intri sub masina sa masori diametrul surubului....si diametrul bucsii de cauciuc exustente intre caroserie si sasiu?

Din cauza uzurii (a oboselii) materialulul si a comprimarii, ma gandesc ca diametrul exterior este deformat (marit) in situatia: gata montat. Dat despre grosime, de asemenea ...

Din acest motiv am intrebat daca stie cineva dimensiunea (bineanteles noi si nemontate).

Fara suparare, dar chear NU mi-e lene, dar ca nu m-ar ajuta masuratoarea ...

Link spre comentariu

Hmm ...eu zic sa cauti un cauciuc rezistent ptr asta si cat mai dur (banda transportoare e ideala asa cum ti-au sugerat colegii mai sus). Ptr ca orice flexibilitate acolo nu amortizeaza ci creeaza mediu numa bun ptr rupt / indoit suruburi...

Mda, tot ce se poate sa ai dreptate ... nu stiu ce sa zic ...

Poate ar fi totus mai bine poliuretan ...

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu pui niste distantiere intre bucsile de cauciuc existente si caroserie. Eu asa am facut la masinile mele.

Pui distantierele, pui suruburi mai lungi exact cu cat sunt distantierele si gata treaba. Ai si amortizare si inatare.

Link spre comentariu

la camioane in spate sunt niste tampoane cu care dau soferii ani de zile de betonul rampei cand intra la descarcare, au dimensiuni de la 3 cm pana la 15 cm , eu am luat asa ceva si am pus la o remorca pe care incarc 4-5 tone intre punte si sasiu si acolo e cu miscare si socuri, intre caroserie si sasiu e mult mai limitata miscarea ,asa ca trebuie sa tina .

un tampon de asta il tai in doua si obtii 2 distantiere , materialul e foarte dur .

http://www.pieseautocamioane.ro/220-tampoane-cauciuc-spate

Link spre comentariu

Daca doresti un cauciuc mai moale ( adica nu foarte rigid dar nici ca prezerbatistele ) poti folosi cu mult succes tamponul de capat de cursa de pe amortizoarele fata de Dacia . Eu le cumpar din targ , cu 2-3 ...5 lei bucata . Chiar daca nu se vad , sunt in camasa de protectie a mortizorului , pe tija . ... ie bune ele ... dar de maxim 5 cm diametru ... tai din ele inaltimea care-ti trebuie ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cauciucul ar trebui sa fie totusi mai tare. Acum am venit in casa de la "caruta" si printre altele, am masurat tampoanele. Au aprox. 40 mm inaltime. Daca vreau sa o inalt 30 mm inseamna tampon de 70 mm si ma gandesc ca ar trebui sa fie mai rigid ca sa nu cedeze... Sau renunt la ideea cu cauciucul si fac cum zicea Max ceva mai sus: cate un distantier intre tampoanele existente ...

Link spre comentariu

Am vazut facut din puc de hochei,e un cauciuc dur si are diametrul apropiat de bucsele dintre caroserie si sasiu.Cumperi 10 pucuri le dai o gaura pe mijloc si ai inaltat masina 2 cm.Daca vrei mai mult pui cate doua :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

tare....cum spui tu..dar tare as vrea sa vad si eu poze cu ce ai mesterit la masina......ca de informat...te-ai informat

???

Da, m-am informat. Pana la urma de asta exista forumul: sa schimbi pareri si sa te informezi. Din astfel de discutii se pot trage concluzii utile, atat pentru initiatori cat si pentru participanti. Esti de acord?

Daca o sa cauti topicurile initiate de mine, o sa gasesti multe intrebari, dar si finalizarea discutiilor la majoritatea subiectelor prin diverse "mestereli" pe la masina. Unele au si foto altele nu ...

Bineanteles, sunt si proiecte "in curs" si altele "in intentie" ...

Link spre comentariu

???

Da, m-am informat. Pana la urma de asta exista forumul: sa schimbi pareri si sa te informezi. Din astfel de discutii se pot trage concluzii utile, atat pentru initiatori cat si pentru participanti. Esti de acord?

Daca o sa cauti topicurile initiate de mine, o sa gasesti multe intrebari, dar si finalizarea discutiilor la majoritatea subiectelor prin diverse "mestereli" pe la masina. Unele au si foto altele nu ...

Bineanteles, sunt si proiecte "in curs" si altele "in intentie" ...

Max ti-a dat raspunsul ,hai sa te ajut si eu cu acelasi raspuns prin imagini.

Asta e varianta cea mai apropiata de adevar.

( acum apreciez ca atelierul e la doi pasi)

IMG_20131222_173924.jpg.b10a4404d98bb07894bc2156a33cf2c3.jpg

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare