adyytza06 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Ca tot am deschis aici topic cu probleme, mai e una: cand deschid usa soferului, pe bord nu imi apare martorul si nici plafoniera nu se aprinde. Butonul fuctioneaza, l-am probat. Care ar fi solutia? Ma enerveaza ca mai uit farurile aprinse si nu piuie... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? Ca tot am deschis aici topic cu probleme, mai e una: cand deschid usa soferului, pe bord nu imi apare martorul si nici plafoniera nu se aprinde. Butonul fuctioneaza, l-am probat. Care ar fi solutia? Ma enerveaza ca mai uit farurile aprinse si nu piuie... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Re: Martor aprins Toyota Hilux 2008 Verifica intai siguranta de alimentare a plafonierei. Acea siguranta sigur alimenteaza si buzzer-ul masinii. Editat Decembrie 17, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? Daca butonul este bun nu mai rămânea decat sa verifici firele sa nu fie intrerupte . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? Cu siguranta firele sunt intrerupte pe undeva~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? Probabil! Dar din stalp nu ies decat 10 cm de fir. Daca deschid usa pasagerului, merge. Cred ca o sa ii desfac tot interiorul, eu ma gandeam sa nu fie vreo siguranta separata pentru stanga si dreapta. Daca a mai intalnit cineva, rog sa posteze pana nu fac bucati masina. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Martor aprins Toyota Hilux 2008 Verifica intai siguranta de alimentare a plafonierei. Acea siguranta sigur alimenteaza si buzzer-ul masinii. De la usa pasagerului totul merge. Problema e undeva pe stanga... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Re: Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? Dupa cate stiu acel contactor trimite o informatie de minus. Are un surub pe caroserie si un singur fir care transmite informatia de inchis-deschis. Locul unde strange surubul respectiv trebuie sa fie foarte curat si neoxidat. Trebuie sa verifici continuitatea firului respectiv in special la trecerea de la stalpul masinii la portiera. Poti sa te uiti cu atentie si la strangerile papucului care intra in contactor, sa nu fie oxidat firul acolo. Editat Decembrie 18, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: Martor "usa deschisa" nu functioaneaza. Solutii? La al meu Hilux Surf cu volan pe dreapta firele care duc la mini-difuzorul care bipaie in caz de usa deschisa sau faruri aprinse sunt in dreapta pedalei de acceleratie. La mine nu functiona lumina din habitaclu cand era usa deschisa si asa am ajuns la acele cabluri care au fost "intrerupte" special de vechiul proprietar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate