cionea28 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 ce se afla sub bancheta spate pajero lung 1992 full 2.5 are f multe mufe si un ventilator parca da i blocat din cauza de la ceva vopsea varsata in portbagaj ce este acea chestie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: am o problema Pate fi aeroterma pentru locurile din spate dar ar trebui sa aiba doar patru fire. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cionea28 Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: am o problema Pate fi aeroterma pentru locurile din spate dar ar trebui sa aiba doar patru fire.[/quote da asa este o aertoterma toata blocata mai are 4mufe dar sunt cu dopuri pe ele akuma am vazut si in aeroterma are radiator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: am o problema O poza face cit o mie de cuvinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cionea28 Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: am o problema O poza face cit o mie de cuvinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: am o problema N-ai decat sa o demontezi si sa incerci curatarea ei. Demonteaza si capacul de plastic pentru a putea scoate ventilatorul si radiatorul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate