KAROLOKW Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 pentru c ama tot mananca de la un timp :) vreau si eu scuturi pe sub toata masina sau macare pe ici pe colo prin partile esentiale ca sa citez din clasici :) date tehnice ar fi acestea: masina este un jeep GC din 1998 benzina motor 5,9 sunt deschis catre scuturi pentru masina de la asfir...etc si celelalte marci de renume deasemenea sunt deschis catre aluminu sau otel in functie de disponibilitate iar ca detaliu important vreau niste scuturi pe care sa le cumpar si pe care sa le pot monta si eu ,adica un fel de plug and play nu am nici chef nici timp de stat cu masina prin ateliere pentru confectionat scutul ,chiar daca stiu ca e posibil sa iasa mai ieftin...in fine rugamintea mea se adreseaza catre cei care comercializeaza astfel de componente sau catre cei care le confectioneaza sa imi dea detalii si preturi aferent dorintei repet vreau sa protejez motorul,cutia de viteze automata cu tot cu cutia de transfer si desigur si rezervorul spate,de mentionat ca masina are punti rigide fata si spate,asta pentru a nu mai incerca unii sa ma convinga ca imi pun o foaie de dural din fata pana in spate legata de traversa inferioara de la radiator,iar masina nu are sasiu este caroserie autoportanta dupa cum bine se stie ca la jeep doar wranglerul are sasiu restul nu :) multumesc si va astept cu oferte concrete pe PM sau aici pe topic nu e problema,iar daca doriti sa ma contactati direct imi dati un semn si ne auzim pe telefon :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: vreau scuturi pe sub masina parca spuneai a nu-l bagi in teren...te-ai razgandit?:grin: suna-l pe Worldscape....poate o sa te rezolve el eu unul in primul rand mi-as pune scut la baia de ulei de la CV....si abia dupa la celelalte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: vreau scuturi pe sub masina Bai Karol,ca sa iesi mai ieftin si pentru ca morisca iti permite eu zic sa ai faci un blindaj pe dedesubt de la un cap la altul ca la tancuri,cine stie ce idei iti mai vin pe urma si te prinde nepregatit,poate devii un tip mai explozibil daca nu esti deja:banana Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: vreau scuturi pe sub masina Vad ca esti din Buc,da-mi un tel si fa-mi o vizita pe la Poarta 4 faur,fosta fabrica 23 August.Am fostul scut de la Frontera mea (motor),cred ca se potriveste pe Cherokee cu minime modificari.E din tabla de AL de 3-4 mm,cam 40/70-80 cm.Eu mi-am pus original.Te costa fix 1 cafeluta cu lapte.. Zic ca se potriveste pentru ca cele 2 lighioane au multe similitudini-punti,motoare,si cred ca si sasiu. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate