pantzerrow Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Dragi colegi din :cl , Acum cand cea mai frumoasa sarbatoare a anului e atat de aproape, va rog sa imi permiteti sa va urez toate cele bune, un Craciun 2013 cu mai putine griji si mai multe sperante pentru 2014, sa aveti parte de un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, mult noroc si impliniri alaturi de cei dragi voua. pantzerrow, sau Marius, asa cum ma stiu cei alaturi de care am iesit anul asta sau in anii trecuti :wink: Toate cele bune ! :2dr:gr1:gr1:gr1:2dr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Re: Craciun Fericit tuturor ! CRACIUN FERICIT ! si din partea mea, imi doresc un sfert din ce va doresc VOUA SARBATORI FERICITE,SANATATE si MULTE BUCURII ! Editat Decembrie 23, 2013 de Astral ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Sarbatori fericite si linistite va doresc la toti!!! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun Fericit tuturor!!! :3994858278::club: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Re: Craciun Fericit tuturor ! Sarbatori fericite tuturor colegilor din :cl ,multa sanatate si un an nou mai bun! Editat Decembrie 23, 2013 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit si linistit va dorim si noi ,si un An Nou mai bun decat cel ce va fi trecut! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit, sanatate si prosperitate tuturor! Sa va aduca mosu' numa' bunaciuni pentru masinile voastre! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Va doresc din toata inima un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou mult mai bun ca 2013! Sarbatori fericite si La Multi Ani! Da cum se procedeaza p-aici? Am vazut ca mai este un topic asemanator la sectiunea Land Rover! Se ureaza pe sectiuni, in functie de ce masina ai? Sau cum? Nu este o chestie generala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Sarbatori fericite! Sanatate! si sa impodobiti msinile cu noroi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit si multa bucurie in suflet! Numai bine Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Sarbatori fericite, sanatate si tot ce va doriti !!! Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun Fericit si multa sanatate !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit tuturor si LA MULTI ANI ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Un Craciun Fericit va urez la toti ! Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit si multa sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! si din partea mea va doresc un CRACIUN FERICIT si UN AN NOU plin de impliniri si binenteles cu multa sanatate :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun Fericit si numai bine tuturor! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Crăciun fericit! Sănătate multă și tot ce e mai bun pentru voi, familiile și mașinile voastre! Un an nou fericit, mai bun, mai frumos, mai îmbelșugat și mai plin de realizări! Numai bine!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Craciun Fericit tuturor ! Craciun fericit romani.... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate