ARTHUNTER Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 De cateva zile nu mi se mai incalzesc scaunele,se aude releul,dar cred ca sa intrerupt rezistenta sau ceva de genul asta..se rezolva repede treaba sau trebuie sa dai muasi scaunele jos?? Imi cer scuze daca am deschis alt topic dar am tastat dupa telefon si nu am rasfoit prea bine pe aici,netul este ff prost in zona unde ma aflu La multi ani la toata lumea!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Probleme incalzire in scaune GC-5.2L Nu stie nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Probleme incalzire in scaune GC-5.2L Ca sa ai loc sa lucrezi bine ar trebuii sa dai scaunul jos,dar poti lucra si cu el pe pozitie,partea dificila este sa dai tapiseria jos de pe scaunu,si cel mai dificil este sa o pui din nou la loc. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Probleme incalzire in scaune GC-5.2L Ca sa ai loc sa lucrezi bine ar trebuii sa dai scaunul jos,dar poti lucra si cu el pe pozitie,partea dificila este sa dai tapiseria jos de pe scaunu,si cel mai dificil este sa o pui din nou la loc. Presupun ca in ambele varianate tot trebuie sa dau tapiteria jos?chiar daca dau scaunul jos,nu pot ajunge la ea?:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Probleme incalzire in scaune GC-5.2L Exact,oricum ai face trebuie sa dai jos tapiteria. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Probleme incalzire in scaune GC-5.2L Exact,oricum ai face trebuie sa dai jos tapiteria. Pff...e naspa de dat jos?se mai pune bine la loc,ma refer la cleme,etc...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate