marius nasa Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Poate sa ma ajute cineva intr-o problema aparuta recent la masina mea,respectiv un Nissan Terrano 2,7 tdi din 1999.Ideea este ca in timp ce rulam am inceput sa aud un zgomot ca un vajait ce venea din bordul masinii,cred eu de la cablul de kilometraj zhomotul incepe dupa ce depasesc 40,50 km /ora .Marea problema este ca eu sunt in Bucuresti si in perioada asta nu cred sa gasesc vreun service deschis si in 28 .12 2013 vroiam sa ma intorc acasa (Bistrita)450 km deci de rulat.Intrebarea este ca pot sa ma intorc sau trebuie remediata problema aici? evident as prefera sa ajung acasa.Sper sa se mai fi intalnit cineva cu problema asta.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Ajutor intr-o problema la Terrano 2,7 tdi singura idee este sa desfaci cablul ala de la unul din capete - bord sau cutie :( in general de la bord e buba :( nu stiu din pacate cine e la treaba maine 27 dec ... baga telefoane pana gasesti, ced ca e sg sansa dc nu vrei sa desfaci tu bordul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Ajutor intr-o problema la Terrano 2,7 tdi pana la urma voi pleca spre casa fara sa remediez problema,sper sa ajung cu bine si sa rezolv acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Ajutor intr-o problema la Terrano 2,7 tdi Ai reusit sa remediezi problema pana la urma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Ajutor intr-o problema la Terrano 2,7 tdi da am remediat,respectiv am desfacut ceasurile si am dat cu spray pe cablul de kilometraj se pare ca de acolo era zgomotul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate