Roskat Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 (editat) Avand in vedere ca este Craciunul, va rog sa nu fiti rai cu mine. A montat cineva cutie automata pe samurai? Daca da, cel fel de cutie? Multumesc! Editat Decembrie 28, 2013 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? Avand in vedere 'ca Craciunul' nu o sa fim rai dar de ce ai vrea sa pui asa ceva pe samurai? Acum de dragul tehnicii, s-ar putea adapta o cutie automata de jimny, se potriveste fara flansa pe motorul de samurai, mai ai nev de pedalier si maciuca cu care sa amesteci intre inainte si inapoi, mai departe nu stiu cat de complicat ar fi sa o conectezi la calculatorul de samurai si sa o faci sa o si vada masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 (editat) Re: Cutie automata pe Sami? ...dar de ce ai vrea sa pui asa ceva pe samurai? Sincer? Mi-a trecut prin cap ideea dupa ce am mers cu un Wrangler automat si am zis ca nu strica sa pun o intrebare. O cutie de Jimny nu cred ca ar fi o avere. Si nici pedalierul si schimbatorul. Partea cu softul si integrarea lui oare o fi grea? Am vazut odata pe mobile.de un sami automat cu motor de 5.7 ceva provenienta Chevy, dar presupun ca motorul cu tot cu cutie si electronica. Avand in vedere 'ca Craciunul' Acum am observat ca am mancat verbul :))) Am editat. More edit: http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/piese-auto/motoare-cutii-viteze/cutie-viteza-automata-suzuki-vitara-10595827.html#poze Cum am banuit, destul de ieftina. Editat Decembrie 28, 2013 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? Nu pot să spun că am toate datele dar cutia de Jim seamănă mult cu cea de Vitara nu cu cea de Sam. E posibil să fie prea mare deranjul să adaptezi. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? Eu zic ca cel mai simplu e sa pui motor + cutie+ electrica de la alta masina si sigur nu o sa ai probleme. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? Cutia automata ar putea fi utila dar numai pe un motor mai mare, imagineaza-ti o panta sustinuta unde a 1-a e singura care te tine si fix cand mai aveai putin, se gandeste cutia ca esti cam turat si ia sa ti-o arate ea si pe a 2-a si uite cum te-a pus bijuteria ta de cutie automata sa intinzi cablu de la troliu. La un motor de 150-200cp nu prea mai conteaza cu ce treapta de viteza te procopseste cutia. Oricum eu cam asa vad lucrurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 (editat) Re: Cutie automata pe Sami? Pentru a evita asta exista treapta "low" si tot in capitolul asta intra si overdrive-ul. Cutia automata ar putea fi utila dar numai pe un motor mai mare, imagineaza-ti o panta sustinuta unde a 1-a e singura care te tine si fix cand mai aveai putin, se gandeste cutia ca esti cam turat si ia sa ti-o arate ea si pe a 2-a si uite cum te-a pus bijuteria ta de cutie automata sa intinzi cablu de la troliu. La un motor de 150-200cp nu prea mai conteaza cu ce treapta de viteza te procopseste cutia. Oricum eu cam asa vad lucrurile Editat Decembrie 28, 2013 de dragosd13 Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? cutia de viteza din anunt este a mea la pretul afisat este complecta cu cablaj,calculator,pedalier,tot ce trebuie pentru a fi montata pe masina. inainte sa vrei sa schimbi cutia ar fi bine sa faci un test cu un jimny cu cutie automata sa vezi ce poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Cutie automata pe Sami? inainte sa vrei sa schimbi cutia ar fi bine sa faci un test cu un jimny cu cutie automata sa vezi ce poate. La asta m-am gandit si eu. Oricum era mai mult o idee de dezbatut "la o bere cu prietenii de pe forum". @Silus nu cred ca e chiar asa cum spui tu, pentru ca daca nu ridici putin piciorul de pe acceleratie cutia nu schimba viteza superioara, iar ca sa fii 100% sigur poti sa o lasi pe pozitia "1" in loc de "D". Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate