vrijaya Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 (editat) Buna seara, Am o Frontera Sport de 2 luni si am reusit sa intru intr-un stalp pe o strada laturalnica si neumblata unde era polei si am pierdut controlul masinii, noroc ca nu am patit nimic. :( Mi-am indoit aripa dreapta din spate si am stricat oglinda dreapta. Este prima masina pe care o am si primul accident care mi se intampla. Imi recomandati sa iau o aripa noua sau sa iau una din dezmembrari? Aceeasi intrebare si referitor la oglinda dar aripa ma preocupa mai mult ca imi imaginez ca e de taiat si sudat si nu stiu daca merge cu ceva de la mana a doua. Multumesc anticipat pentru ajutor! Editat Decembrie 27, 2013 de vrijaya Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport ca sa iei o aripa noua nu stiu ce sa zic o sa fie foarte scumpa si nu cred ca merita aceiasi operatie sau mai bine zis aceiasi munca o sa o faci si cu una second hand care o sa fie la un pret mult mai rezonabil si la fel de buna ,ideea e sa gasesti pe cineva care sa se priceapa sa ti faca reparatia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport In mod evident o vei schimba cu una SH..pretul te va convinge.Una din Italia sau Spania ar fi ideala,ca nu au rugina Ca fapt divers,cred cadaca ai fi avut pragul pe partea respectiva (scarita) ai fi scapat mult mai subtire. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Nu arata prea bine acele cute/indoituri dar inainte de toate eu zic sa mergi la un tinichigiu bun si poate nu e nevoie sa o schimbi. E o vorba veche: 'Chitu' si vopseaua ascunde beleaua'. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 (editat) Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Adi, intai spune-i la om ca aia e doar de design... ca tu stii cel mai bine asta :ha: Aripa e clar ca trebuie schimbata cu una SH, fiindca daca nu are rugina, ii vei face un tratament si sigur va fi de o calitate infinit mai buna decat una noua, aftermarket! ( daca gasesti asa ceva pentru Frontera...) P.S. Vad ca cerceii de la arcurile lamelare nu au o pozitie corecta... Editat Decembrie 28, 2013 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Multumesc de sfaturi! Am fost la un tinichigiu, nu stiu cat de bun este (mi-a fost recomandat de politistul la care am fost sa declar accidentul :D) dar parea om dichisit, el mi-a zis sa vin la el cand gasesc o aripa. Mi-au gasit niste baieti din Sibiu o aripa noua cu 2000 lei dar mi se pare cam mult, plus tinichigiul care a zis ca o sa ma coste in jur de 1000lei oglinda si aripa. Asa ca o sa ma apuc sa caut din dezmembrari o aripa. Imi recomandari un site prin care sa caut sau pur si simplu "google" merge? Andrei, spune-mi te rog la ce te referi cand spui "cerceii de la arcurile lamelare", presupun ca e ceva pe la jante. :roll: Oricum trebuie sa merg cu ea pentru reglarea geometriei (cred ca asa se zice) pentru ca am o senzatie ciudata la rotile din spate in curbe de cand a fost lovita. Dragos, nu o sa fie cam scump transportul din Italia sau Spania sau stii pe cineva care aduce piese de acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Daca ai timp ne-am putea vedea in Sibiu la o vorba, eventual dupa revelion. Cerceii sunt chestile alea din spate de care se prind arcurile lamelare. Pentru aripa: 0745383796. Dragos se referea sa gasesti aici, la dezmembrari, o masina venita dintr-o tara calda, dar tara cat de calda, degeaba daca a sta pe langa mare. DAR, nu conteaza, atata timp cat nu are rugina ( am vazut Frontera din Suedia fara pic de rugina, sac!) ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport O usa la dezmembrari incepe de la 200 ron,o oglinda e cam 100-150.Aripa spate,in conditiile in care nu are rugina,eu as da 3-400 ron. Si da,incearca pontul lui andrei.Daca vei reusi sa dai de persoana respectiva,e de bine. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Multumesc, baieti! Am sunat si se rezolva dupa sarbatori. Duminica linistita si La multi ani! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Intai gasesti tinichigiul care sa-ti faca lucrarea (el iti va arata cat sa decupezi din masina donatoare). Ai grija cu tractiunea spate ca nu e la fel ca cea fata, asta ca acest incident sa fie si ultimul ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport daca inca nu ai gasit un tinichigiu si nici aripa vb dupa sarbatori si incerc sa te ajut io si o sa pici la un pret forte bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Stelea, aveam 2h in momentul derapajului, eram pe un drum bun in oras. Da, am aflat ca trebuie sa intreb tinichigiul cum sa taie aripa. Adi, am vorbit deja de aripa si cu un tinichigiu. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Sa ne spui si noua costul lucrarii, sa fie aici, ca idee. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Sigur, o sa postez si rezultatul final. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Aici e lucrarea finala (trebuie doar fixata alimentarea GPL). 130 - aripa SH 400 - tinichigiul 300 - vopsit -------------- 830lei in total Dupa ce am vazut aripa vopsita, am fi vopsit toata masina :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport salut colegu , am vazut-o marti......era chituita, am vazut-o azi in fata porti era vopsita, arata ff bine, cat a fost vopsitoria? ce mica ii lumea . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport salut colegu , am vazut-o marti......era chituita, am vazut-o azi in fata porti era vopsita, arata ff bine, cat a fost vopsitoria? ce mica ii lumea . Colegu, iti raspund eu, ca am niste informatii secrete :ha: 130 - aripa SH 400 - tinichigiul 300 - vopsit -------------- 830lei in total ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Ai grija cu tractiunea spate ca nu e la fel ca cea fata ... Sau altfel spus-Iarna nu-i ca vara, Ziua nu-i ca seara..!:grin: Vopsitoria totala rezulta ca a fost 300 ron...Cam greu Totala la aripa,sau totala la masina..? Editat Februarie 9, 2014 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Inlocuire aripa spate Frontera Sport Doar o aripa a fost 300, am vopsit si cealalta aripa din spate plus cateva retusari in fata la capota. Toata vopsitoria a fost 700. Probabil o sa vopsim si usile la un moment dat ca sunt zgariate de crengi... Nu imi dau seama daca a fost mult sau putin dar rezultatul e multumitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate