snicusor80 Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Salut baieti Noi cand ne vedem si noi ca toti ceilalti, caci ma tot uit pe acest Forum si surpriza ziua FEROZA nu este.Mi-ar face o deosebita placer sa ne intalnim sa mai discutam despre 'fiarele noastre' Haideti sa organizam ceva pentru 2014 dar spre inceputul anului caci sunt nerabdator Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Pentru toti FEROZARI din tara Salve ! Oricand vreti , zona din prejurul Campulungului va asteapta ! De cand strig sa ne organizam . Avem trasee faine , pt. toate gusturile , papa bun , cazare ieftina (s-o facem de doua zile c-asai fain) . Pe 28.12 2013 au venit baietii cu fan club aro si a iesit foarte bine . O sa incerc sa vin si cu niste foto . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: Pentru toti FEROZARI din tara Salut si La multi ani!!!!Ziua Feroza a fost vreo 3 ani la rand daca te uiti pe forum.Anul acesta ne-am adunat la Cheia si am fost doar 4 masini, la anul poate ne organizam mai bine si vom fi mai multi. Cei din Bucuresti a-ti putea stabili o intalnire undeva sa stati de vorba nu neaparat offrroad.Eu momentan voi fi ocupat cu bebele ce vine :)). Profit de aceasta postare sa urez LA MULTI ANI tuturor posesorilor de Daihatsu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: Pentru toti FEROZARII din tara La multi ani colegi! Eu azi si maine mai sunt prin Brasov si imprejurimi, daca ne gasim pe aici ar fi frumos. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: Pentru toti FEROZARII din tara Salut baieti Noi cand ne vedem si noi ca toti ceilalti, caci ma tot uit pe acest Forum si surpriza : ziua FEROZA nu este.Mi-ar face o deosebita placer sa ne intalnim sa mai discutam despre 'fiarele noastre' Haideti sa organizam ceva pentru 2014 dar spre inceputul anului caci sunt nerabdator Va multumesc Surpriza ! "Intalnirea FEROZISTILOR" are deja un topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66852-Intalnire-Ferozisti [ATTACH=CONFIG]199623[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate