nomad Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 La multi ani,mon ami!Sanatate si numai bine alaturi de fetele tale!Si de Ursache,bine-nteles.:wink: http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/urs_zpsc7c1ef4e.jpg Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu Hehe ...big bear :grin:...la multi ani nu iti zic ...prietenii stiu de ce ...:2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zurlyro Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La frumosi si fericiti ani! Sent from somewhere out of the office. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La Multi Ani! :grin: De doua ori :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani Ursule! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La Multi Ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La mulți ani, Cătă! Să fii sănătos (și tu și întreaga familie) și să ai/aveți parte numai de bucurii! Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani! Sanatate tie si familiei tale ! :x "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani ! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani ! Va multumesc pentru urari...am coborat putin de pe munte...la aprovizionare. Se uita lumea ca la urs la noi....masinile sint foarte...curate (mud session) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La Multi Ani2! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani! Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu Gealatu-n cauza balaureste in clipa asta undeva deasupra de Horezu si am vazut ca e la ora de creatie cu gratar si ceaun. Dar asta nu ma opreste sa nu ii las si aici un mesaj de "la multi ani!" din toata inima ca sa ii tina de cald. La anu' si la multi ani! :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani ! Petrecere frumoasa pe 30 dar si pe 31 :wink: Un an nou plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: La Multi Ani Big.Ursu La multi ani !! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: La Multi Ani Big.Ursu Mai tarziu dar niciodata prea LA MULTI ANI! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: La Multi Ani Big.Ursu Mai tarziu dar niciodata prea LA MULTI ANI! Maxim, frateee !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: La Multi Ani Big.Ursu Maxim, frateee !!! :ha: Avantajul barbatului mai in varsta este ca uita si o ia de la capat! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: La Multi Ani Big.Ursu Aho Aho !! Gata, m-am dat si eu jos de pe munte si am venit in mizeria de viata citadina. Va multumesc pentru urarile calde adresate si la randul meu va zic un "La multi ani !", cu multe iesiri faine, sanatate si grosime maxima la buzunare. Sa ne vedem sanatosi in teren ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate