Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

va rog,

svejk

Postări Recomandate

daca in perioada 18-25 iulie cineva poate sa-mi faciliteze accesul in vreo fabrica din rasnov/zarnesti/imprejurimi pentru app. 10 oameni/8 caini utilitari timp aproximativ 1.5-2h/zi, 1, 2, 3 sau 4 zile, dati-mi un pm cat se poate de repede.

mai precis ma intereseaza accesul intr-o zona industriala (daca se poate si intr-o incinta uzinala/tehnica dezafectata (daramaturi neridicate, moloz) ar fi minunat) pentru antrenament de specialitate pentru salvatori si caini de cautare/salvare.

este vorba de o tabara de antrenament/pregatire a Vier Pfoten Romania.

promit solemn ca vom lasa totul asa cum vom fi gasit, nu facem mizerie si nu producem pagube. :grin:

similar, dar fara o restrictie temporala, sunt interesat de accesul liber in aceeasi formula, pe platforma industriala a fostului combinat siderurgic calarasi sau a oricarui complex industrial/uzinal dezafectat apartinand/limitrof/adiacent bucurestiului.

in caz ca se gaseste o cale, putem semna cu administratorul respectivei facilitati un protocol privind accesul samd, etc, etc.

evident, dau si o bere! :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: va rog,

am intrebat daca la Zarnesti se poate ceva. Se pare ca toate fabricile au fost luate; poate la Rasnov sa incerci , se opiniaza.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

In Bucuresti..nu te intereseaza.. sa zicem "Spicul", sau "fabrica de ace"? Sunt pe punctul de a fi demolate...

Link spre comentariu

va foarte multumesc,

pe termen scurt si cu deadline "precis", e foarte interesanta fosta uzina chimica rasnov. daca se poate un nr detelefon sau alte date de contact, ar fi minunat.

pe termen mediu/lung, ma intereseaza absolut orice zona industriala dezafectata/in curs de dezafectare/prabusita

a) in care pot avea acces cu 5-10 caini utilitari si instructorii aferenti :grin:

b) cat mai aproape de bucuresti/in bucuresti

si, sa speram ca n-o sa aveti/avem nevoie vreodata :)

Link spre comentariu

mah

voi o puneti de un paint ball

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

@dankrp: e chiulasa, nu chiuloasa, face bine, e crapata, daca vrei ti-o vand tie.

@restul lumii: fost, rezolvat. uzina chimica rasnov pas, ca nu era pe bani, la fab. munitie pas, insa la ecopaper am avut o saptamana de exercitii de cautare de-a dreptul bestiala, 6 cladiri cu etaje si subsoluri - in diferite stadii de dezintegrare/demolare/dezafectare, 5 zile de cautare, 2 aplicatii integrale cu pompierii, daramaturi, evacuare din daramatura, evacuare de la etajul 3 cu targa pe scara, sirene furtune apa motopompe daramaturi etc.

multumesc celor care m-au indrumat. va mai zic daca imi mai vine vreo idee.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

daca te intereseaza te pun in legatura cu un tip care are un labrador...ca si mine de altfel..asa ne-am cunoscut ...pe net....si o punem de o intilnire ..si el e bucurestean....si a fost la arieseni...cu tipii din ungaria...sint poze pe animale.ro dar sint ascunse trebuie sa te invite titularul topicului...ca sa le vezi....

Link spre comentariu

dar care e faza cu labradorii ... ca si eu am unu de 1 an...

tre sa pun poze

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare