Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat montaj senzori parcare

brutu

Postări Recomandate

Acum citeva saptamini am achizitionat un jeep grand 2003 crd la care am vrut sa-i montez xenon insa am inteles ca nu prea face bine la selectorul cutiei si acum as vrea sa montez senzori parcare fata spate si nu stiu daca e bine sau nu.voi ce parere aveti?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat montaj senzori parcare

Mai bine iti pui camera.Sau, si mai bine, nimic.Eu merg pe principiul "un lucru (o dotare) in plus, o problema in plus".Nu o ai, nu se strica si nu iti creaza problemele aferente.Parerea mea! Asa ca daca nu este o problema vitala, asta cu senzorii, mai bine las-o.

Link spre comentariu

Teoretic nu are nici o legatura insa practic masina este foarte pretentioasa la capitolul instalatie electrica

Nu prea are nicio treaba ce spui matalutza..iei senzori,sunt cu afisaj pe oglinda retrovizoare...se alimenteaza separat...nu ai treaba cu restul instalatiei electrice a masinii....Dar cel mai bine o lasi asa...pe mine ma bufneste rasul cand vad masinii cu senzori care le lovesc..in fine

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Cu senzorii de parcare nu ar trebui sa fie probleme, nu vad de ce ar afecta unghiul de atac si nici pe cel de degajare. Cat despre xenoane, daca nu ai faruri cu lupa sunt cam ilegale. Daca erau necesare ii puneau aia din fabrica ca doar de asta e clasa lux de la jeep.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare