brutu Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Acum citeva saptamini am achizitionat un jeep grand 2003 crd la care am vrut sa-i montez xenon insa am inteles ca nu prea face bine la selectorul cutiei si acum as vrea sa montez senzori parcare fata spate si nu stiu daca e bine sau nu.voi ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Pai simti nevoia? Daca da, atunci e bine sa pui :)) Asta nu cred ca strica la selectorul cutiei :)) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Atentie mare la montajul senzorilor sa fie drepti si perfect aliniati, altfel ai putea sa ai probleme cu relantiul motorului. Este foarte important acest aspect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brutu Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Din ce ziceti voi se pare ca nu e prea simplu si nici prea indicat ,sunt intr-o mare dilema chiar nu stiu ce sa fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Eu zic sa fi putin mai atent la parcare si ai rezolvat problema Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Oricum sunt pline forumurile din State cu cazuri in care montarea acestor accesorii a influențat unghiul de atac si degajare... Mare atenție! 1 Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Si sa nu uitam de cresterea consumului Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Mai bine iti pui camera.Sau, si mai bine, nimic.Eu merg pe principiul "un lucru (o dotare) in plus, o problema in plus".Nu o ai, nu se strica si nu iti creaza problemele aferente.Parerea mea! Asa ca daca nu este o problema vitala, asta cu senzorii, mai bine las-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brutu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Va multumesc si pot sa va anunt ca am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa o lasa asa cum e din fabrica.DECI NU MAI MONTEZ NIMIC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare ce treaba are xenonul cu selectorul? sau cu senzori de parcare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brutu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Teoretic nu are nici o legatura insa practic masina este foarte pretentioasa la capitolul instalatie electrica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Teoretic nu are nici o legatura insa practic masina este foarte pretentioasa la capitolul instalatie electrica Nu prea are nicio treaba ce spui matalutza..iei senzori,sunt cu afisaj pe oglinda retrovizoare...se alimenteaza separat...nu ai treaba cu restul instalatiei electrice a masinii....Dar cel mai bine o lasi asa...pe mine ma bufneste rasul cand vad masinii cu senzori care le lovesc..in fine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serghei Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Sfat montaj senzori parcare Cu senzorii de parcare nu ar trebui sa fie probleme, nu vad de ce ar afecta unghiul de atac si nici pe cel de degajare. Cat despre xenoane, daca nu ai faruri cu lupa sunt cam ilegale. Daca erau necesare ii puneau aia din fabrica ca doar de asta e clasa lux de la jeep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate