Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de ce mi ati scos anuntul?.?

suzimm

Postări Recomandate

Re: de ce mi ati scos anuntul?.?

Cand se scot (sterg) anunturile regulile forumului nu sunt respectate (lipsa poze, poze luate de pe net, lipsa date de contact, up neregulamentar, offtopic / chat in topic, business neautorizat - cam astea sunt motivele ptr care anunturile "dispar"). Si nu se scot asa orisicum. Intai probabil ca ai avut o invitatie sa faci completarea la anunt, completare care nu a venit.

Da mai multe detalii ... DAR in viitor daca mai exista probleme de acest gen iti sugerez sa te adresezi in privat unui administrator sau moderator ptr clarificarea situatiei.

Atata timp cat se respecta minimul de reguli impus prin regulamentul forumului si aceste reguli sunt un fel de fairplay fata de ceilalti useri in comunitate nu niste chestii imposibile de realizat, nu intervine nimeni in anuntul tau...

Sa ai un an bun.

Ionut

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@suzimm, eu ti-am sters anuntul

Acesta, pe langa faptul ca nu era legat cat de cat de domeniul forumului, nu corespunde nici cu cerintele regulamentului.

Vanzarea de saltele nu e un lucru care sa ne intereseaze. Daca era ceva legat de domeniul forumului, iti cerea sa completezi anuntul.

Pe viitor, daca mai ai nelamuriri de genul asta, te rog sa ma contactezi pe mine, nu mai deschide discutii de genul asta pe forum. Prefer sa ocupam spatiul forumului cu chestii utile.

:rules

Link spre comentariu

Observ ca te doare in cot de ce iti spunem noi si ai repostat anuntul si mai laconic decat primul.

Daca il mai pui inca odata, iti voi restrictiona accesul la sectiunea de mica publicitate.

Discutie incheiata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare