achiteicezar Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Nissan pik-up 1993,motor 2,5, D21,nu cupleaza fata permanent,probabil mecanismele din manson sunt "alterate".Am inteles ca sunt tare scumpe,cum pot remedia,sau daca le pun pe cuplat permanent, e vreo problema?Am mai fost sfatuit ca daca merg cuplat pe drum normal unde nu e necesar 4x4,apar probleme....!!!!!!????Chiar apar???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Pik-up d21-mecanisme cuplare -remediere Nissan pik-up 1993,motor 2,5, D21,nu cupleaza fata permanent,probabil mecanismele din manson sunt "alterate".Am inteles ca sunt tare scumpe,cum pot remedia,sau daca le pun pe cuplat permanent, e vreo problema?Am mai fost sfatuit ca daca merg cuplat pe drum normal unde nu e necesar 4x4,apar probleme....!!!!!!????Chiar apar???? "Nu cupleaza fata permanent" - Adica ?? La masina ta nici nu are avea de ce sa fie cuplata permanent, aceasta masina nefiind cu sistem 4x4 permanent, deci probabil ca te referi la faptul ca "rotile fata nu trag cand este activat sistemul 4x4", motivele putand fi cateva : fie nu stii sa cuplezi 4x4, fie exista o defectiune a MRL-urilor (automate banuiesc ca are masina ta...) "Daca le pun pe cuplat permanent....." - - ???.......?????? Se cam contrazice cu prima fraza la care ti-am raspuns mai sus..... Despre mersul in 4x4 probabil ca ti-ar necesare ceva informatii despre un sistem 4x4 si cand si cum se foloseste..... Cauta in sectiunea "Mecanica".... Pe scurt : Daca drumul este cu asfalt si este uscat, nu folosesti 4x4. Daca asfaltul este ud, poti incerca 4x4 H. Pe alte tipuri de drum (forestiere, cu pamant), daca sunt sau nu cu noroi, vei decide singur daca folosesti 4x4 H sau L REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Pik-up d21-mecanisme cuplare -remediere Nissan pik-up 1993,motor 2,5, D21,nu cupleaza fata permanent,probabil mecanismele din manson sunt "alterate".Am inteles ca sunt tare scumpe,cum pot remedia,sau daca le pun pe cuplat permanent, e vreo problema?Am mai fost sfatuit ca daca merg cuplat pe drum normal unde nu e necesar 4x4,apar probleme....!!!!!!????Chiar apar???? Daca totusi ocazional iti reuseste cuplarea rotilor fata cand selectezi 4x4 H sau L inseamna ca MRL urile nu sunt complet duse. Incearca o servisare la un mecanic bun, poate curatarea si gresarea lor te ajuta. Cand mergi cu rotile fata cuplate se aude vreun zgomot anormal in timpul rularii? Mersul pe asfalt uscat cu 4x4 cuplat permanent iti va termina cutia de transfer si alte chestii de sub masina. Poti consulta topicurile de utilizare 4x4 de pe forum pentru edificare. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere QUOTE=achiteicezar;932069]Nissan pik-up 1993,motor 2,5, D21,nu cupleaza fata permanent,probabil mecanismele din manson sunt "alterate".Am inteles ca sunt tare scumpe,cum pot remedia,sau daca le pun pe cuplat permanent, e vreo problema?Am mai fost sfatuit ca daca merg cuplat pe drum normal unde nu e necesar 4x4,apar probleme....!!!!!!????Chiar apar???? Care mecanisme din manson? probabil te referi la mrl-uri @Astral la mine aceeasi masina, acelasi an sunt mrl-uri manuale.(manca-le-ar tata de originale - ca multi plang dupa ele) Se pot schimba mrl-urile cu flanse care vor bloca planetarele pe roti si vei cupla-decupla fata doar din maneta mica. Problema este ca si flansele sunt scumpe la fel ca si mrl-urile AVM iar cel mai bine este sa cauti prin dezmembrari unele sh originale. Daca mergi cuplat 4x4 pe drum uscat vei strica sigur ceva, poate nu imediat dar in timp apar uzuri. Chestia e ca deocamdata daca nu ai posibilitatea sa o repari sau sa cumperi alte mrl-uri tine cont ca la masinile noastre pt a cupla 4x4 trebuie sa faci 2 operatiuni: 1 cuplezi mrl-urile la roti pe LOCK 2 cuplezi de la maneta din cabina. Daca cuplezi doar maneta atunci vei angrena cutia-cardanul fata-grupul fata si planetarele dar nu si rotile. Daca cuplezi mrl-urile pe lock si nu si maneta atunci angrenezi rotile -planetarele-grupul fata si cardanul fata dar nu vor fi cuplate si in cutie( deci se invart in gol). Editat Ianuarie 8, 2014 de Cornel4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Multumesc mult pentru sfaturi,drept e ca sunt cam nepriceput in astea, insa din ce mi-ati spus mai cer unele detalii: cornelikick-ce inseamna cuplat mrl-uri pe LOCK???adica de la roti???mie mi-a spus vanzatorul ca se cupleaza doar din maneta mica,dar nu se cupleaza intotdeauna.....mai clar ,cand am nevoie nu cupleaza.Problema mea cea mai mare e zapada,pentru ca e zona de deal si ma ia inapoi la vale si(sau ma arunca de pe drum...) astral- de acord,m-am referit sa procedez cumva sa blochez mrl-urile pe cuplat si sa actoinez doar din maneta mica,insa ....sau ....spune-mi ce procedeu sa urmez la cuplare 4x4!!!! ccristi27-nu ,nu aud nici un zgomot cand totusi se cupleaza,insa cand maneta mica e pe decuplat(4X2) se aude pe dreapta fata un zgomot de frecare de disc iar cand reduc viteza ,parca se decupleaza ceva...dar numai pe dreapta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Astea sunt pozele cu mrl-urile manuale. Daca si ale tale sunt asa atunci e simplu: cele doua sageti iti indica cel doua pozitii FREE sau LOCK. Restul e cum am explicat in postul anterior. Daca in schimb ai mrl-uri automate cauta pe forum aici si vei gasi mai multe detalii despre ce,cum si in ce fel... Recomandare: citeste bine ce scriu oamenii astia cu mai multa experienta de pe forumul asta. Invata-ti masina, cauta manualul pe net. Informeaza-te cam cat costa piesele noi pt masina ta ( cele care banuiesti ca ar fi de schimbat) apoi du-te la un mecanic bun ( nu te duce la reprezentanta ca iti iau si pielea de pe tine) In rest felicitari pt achizitie...vei vedea ca este un adevarat cal de povara, fiabila si n-o sa te lase la greu niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Multumesc mult Cornelkick,mrl-urile sunt automate,o sa fac cum mi-ai spus,insa la noi in zona mecanici pentru tipul asta de transmisie.....ZERO..... masini de acest gen nu sunt prea multe si cam toti sunt priceputi dar nu stiu nimic.....Oricum, o sa vad cum fac,ne mai auzim....cred ca o sa mai am nevoie de sfaturi.Toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Daca sunt automate, singura solutie care sa te scape de dureri de cap si care sa-ti rezolve problema cu succes este conversia la MRL-uri manuale deoarece : -MRL-urile automate de obicei nu prea se mai repara (fie mecanicii nu se pricep, fie nu vei gasi piesa care trebuie, fie aparent sunt reparate, dar in mod bizar nu cupleaza....) -costul de noi al unora automate este mai mare decat al celor manuale -fiabilitatea celor manuale este net superioara celor automate -intretinerea celor manuale este relativ usoara Singurul dezavantaj al celor manuale este faptul ca trebuie sa cobori din masina pentru a le cupla/decupla..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere ... si ca trebuie sa urci in masina mai usor cu fo 180 de ieuroi ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Stiti si de pe unde as putea procura MRL-uri manuale pentru tipul meu,ca in zona nu prea sunt nici dezmembrari de asa ceva.Sau poate sunt echivalente???????Dati-mi sugestii sau indrumari, va rog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Salut! nu bag mana in foc dar s-ar putea sa fie la fel la Terrano 1 wd21. De la alte Nissan-uri nu stiu...eventual de la Patrol Sunt o gramada de dezmembrari in tara care trimit piesa prin curier ..cauta, intreaba, suna... Daca ai o cunostinta cu magazin de piese auto cauta codul de piesa( eu nu-l stiu) asa ti-ar fi mai usor si ai sti ce sa intrebi... Cu mai mult de atat nu stiu cum te-as putea ajuta.....spor la cautat Editat Ianuarie 11, 2014 de Cornel4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Planetara are 29 caneluri ? Pot fi compatibile cu cele de K ( 160 ... 260 ) . Daca ai altceva decat 29 ( MK / MQ - spanioloaicele ) sau 31 caneluri ( GR ) , esti ca un copil mic in jungla si nu se potriveste mai nimic , va trebui sa te descurci ...cumva . Si cred ca ai 28 ... ( Pathfinder , D22 , adica cuplajele alea ceva mai micute ) ...poti incerca sa agonizezi cu dezmembrarile ( care vand icoane scumpe , dar din pacate nu prea ..aduc ploaia ...poate doar daca ai noroc si gasesti originale manuale - putin probabil .... ) sau AVM , solutie definitiva dar iti dispare boieria ca trebuie cuplate manual cu mana ... Editat Ianuarie 11, 2014 de Astral ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Am desfacut astazi din nou MRL-urile si am gasit arcurile acelea spiralate care vin intre mecanismele de cuplare,distorsionate rau de tot, parca au fost puse sub presa,fara forma lor initiala....practic le-am aruncat.... Si inca o "descoperire" : cind totusi coplez maneta mica ,planetara din dreapta se invarte, si dupa ce decuplez ea tot se invarte...cealalta e moarta.Problema e ,cum remediez problema cu resorturile alea mici,caci se pare ca nu se gasesc sau poate aveti sugestii. Planetara are 28 de dinti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Cati dinti are planetara de la D21,1993-2,5???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Pick-up d21-mecanisme cuplare -remediere Scuze ca intervin..... Toata povestea cu cuplat 4x4 si decuplat trebuie facuta conf instructiunilor care se gasesc pe un autocolant lipit pe parasolar sau usa dreapta fata.....adica...la decuplare din 4H sau 4L in 2H obligatoriu trebuie dat in marsalier minim 2 metri cu rotile drepte....aici daca discutam de MRL-uri automate.La MRL automat exista o piesa conica cu doi pinteni care actioneaza defapt MRL ul sa cupleze si sa decupleze.Verifica daca piesa are uzura....la acei pinteni. Referitor la acea planetara care se ROTESTE chiar daca nu mai este cuplat 4x4 este din cauza nedecuplari corespunzatoare.... Daca voi avea timp,voi posta cateva poze MRL-ul si cu piesele care-l fac sa functioneze....poate asa vei intelege mai bine.Sunt 3 variante de remediere.....1) schimbat cu altul identic cu ce ai tu 2)unul manual ,3)montat un cuplaj fix care exista si pe D21,D22,R20.... Editat Februarie 7, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate