Razvan Tesa Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Buna seara, detin un cargo separator/ grilaj portbagaj, cel din poze. Ma poate ajuta cineva spunandu-mi carui model de masina apartine? Dimensiuni: Latime sus 95, Latime centru 115, Latime jos 100 , Inaltime 80/85. In ultima poza apare o serie, insa nu am gasit nimic relevant. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Cargo separator/ grilaj portbagaj Buna seara, detin un cargo separator/ grilaj portbagaj, cel din poze. Ma poate ajuta cineva spunandu-mi carui model de masina apartine? Dimensiuni: Latime sus 95, Latime centru 115, Latime jos 100 , Inaltime 80/85. In ultima poza apare o serie, insa nu am gasit nimic relevant. Va multumesc! se poate sterge , multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Cargo separator/ grilaj portbagaj se poate sterge , multumesc Tu ai aflat la ce masina se potriveste ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Cargo separator/ grilaj portbagaj am aflat , mitsubishi pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate