Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover P38 - gaura in bloc ?

bogdymoto

Postări Recomandate

salut useri ,mi-am cumparat acest RR 2.5 DSE 1998 in urma cu o luna de atunci numai toate bune pana astazi ,cand motorul meu are o gaura in bloc ,toate astea din cauza unui fost propietar care a schimbat joja si a pus una mai lunga eu am verificat uleiul dar fiind mai lunga cu 15 cm ,imi indica ca am avut ulei indeajuns ,Prin urmare eu am acum nevoie de ajutorul vostru ca sa imi pot cumpara imi urma deciziei finale un nou motor ,in principiu as dori sa fac un upgrade dar aici am nevoie de cineva care a mai auzit sau facut asa ceva

Daca nu, ma resemnez si raman cu batranul M51 bmw

Daca stie vreun user un prieten la dezmembrari sau pe cineva cu CEVA cunostinte de acest motor si model ca sa pot scoate si eu dihania asta pe sosea si namol acolo unde ii este locul :D MULTUMESC

1506026_191699014359736_557700652_n.jpg.8bf9a3207da0bfb4cd147c5e2cbbfb5d.jpg

Editat de Astral
VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Range Rover P38 AJUTORRRRR>>>>>??

Ca sa-ti poti largi aria de cautare, motorul asta (M51D25) a mai fost montat pe BMW seria 5 si Opel Omega B, evident, vei avea nevoie de minime modificari (pompa servo ar putea diferi, de exemplu). Indicat ar fi sa iei motorul complet (ECU si accesorii) ca sa poti face swap-ul linistit.

Bafta!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: Range Rover P38 - gaura in bloc ?

din mai multe cautari tot am gasit un m51 dar am vazut multe diferente ,are idee cineva cat ma poate duce unul fara anexe original de RR

E destul de greu de gasit un P38 Diesel cu motorul in mintile lui la dezmembrare, cu muuult mai greu decat un Seria 5 sau M5. Parerea mea e ca mai repede gasesti o masina complet functionala la un pret bun, folosesti ce-ti trebuie si restul dezmembrezi.

Cat despre diferente, crede-ma ca nu sunt insurmontabile pentru un meserias bun:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare