Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Verificare Disco 2 in Timisoara

BoogyOne

Postări Recomandate

Dragi colegi,

Sunt in drum spre Timisoara sa vad un Disco 2, aveti idee pe unde as putea sa il verific? Ma refer la un service, sau poate un coleg ce are tester...

multumesc anticipat!

P.s. maine dimineata ma vad cu omu'.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Verificare Disco 2 in Timisoara

Hai ca pana la urma raspund tot eu :h5 poate mai sunt posesori de Land Rover cu aceeasi problema.

Am fost pana la urma la Expressline, un service nou, pe centura, la iesirea spre Lugoj. Este service Land Rover, Jaguar. Aparatura noua, servicii ok si mecanici de nivel mediu. Nu m-au dat pe spate, insa au fost cinstiti, s-au miscat rapid, au gasit toate bubele masinii si pana la urma asta este primul pas, sa ai o constatare corecta. Preturi mai mult decat decente. Nu spun sume ca sa nu se considere ca le fac reclama.

Ca minus, nu au tester pentru Disco 2, doar incepand cu 2006 (Disco 3).

Per total am fost multumit, si prin urmare daca nu aveti alte variante asta ar putea fi una ok.

Off topic, masina nu am cumparat-o, avea o gramada de probleme, incepand cu depuneri de ulei in vasul de expansiune (problema ce nu se putea verifica pe loc, si riscam sa schimb motorul daca era ce credeam noi), mai multe furtune sparte (curgea ulei ca la balamuc...cei de la service au numarat 7 locuri), curgea uleiul si la grupuri pe spate (vreun simering ceva, in cel mai feiricit caz, insa trebuia schimbat uleiul oricum), pivoti pe fata, si mai erau si altele insa majore cam astea. Aaa, mai amintesc aici bara fata crapata, farurile desprinse (nu sparte) insa erau de schimbat cred eu.

In concluzie....mai cautam.

Numai bine!

Link spre comentariu

Multumim pentru feedback, poate fi util si altora (nu sunt multe service-uri LR prin tara)

Bafta la cautari!:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Multumim pentru feedback, poate fi util si altora (nu sunt multe service-uri LR prin tara)

Bafta la cautari!:h5

Cautand pe net, si vazand "avalansa" de raspunsuri, am presupus ca acest aspect lasa de dorit (inca). De aici si dorinta mea de a impartasi din cele experimentate de mine in Timisoara.

Numai bine!

Link spre comentariu

Faina excursie,n am ce zice. E sora cu a mea la Tg Jiu. Este un Discovery la SB,utilitar zice......nu stie daca are scurgeri grupul,merge peste tot,nici de parbriz nu stia sa zica daca e crapat sau nu.

Pana una alta eu zic sa ne tinem banii,mai asteptam.....

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Am vorbit si eu la Sibiu, probabil cu acelasi tip, mai avea putin si ma certa ca l-am sunat si il intreb despre masina.

In rest mai vedem, mai cautam...nu se stie niciodata ce oportunitati se arata... ;-)

Link spre comentariu

Eu m-am dus pana la Baia Mare dupa al meu. 12 ore de mers cu trenu'. L-am luat pentru ca nu aveam oricum mari asteptari la banii pe care i-am dat. Acum am de bagat, insa in timp. Important e ca merge :wink:

Bafta la cautari si cat mai putine drumuri prin tara fara rezultate!

Link spre comentariu

Merci andrei.andrei, asa sa fie.

Sincer sa va spun, am dat avans pentru un Disco 2, insa din superstitie si experiente nu spun mai multe acum. Teoretic, luni dimineata fac actele si o sa am curaj sa va povestesc. Pana atunci este doar o varianta, nimic concret...

@ andrei.andrei, am vazut ca esti din Bucuresti, poate dupa ce se concretizeaza si la mine, iesim la un cico sa povestim de masini. Evident, invitatia este deschisa pentru oricare fan LR.

Va tin la curent!

Link spre comentariu

Merci andrei.andrei, asa sa fie.

Sincer sa va spun, am dat avans pentru un Disco 2, insa din superstitie si experiente nu spun mai multe acum. Teoretic, luni dimineata fac actele si o sa am curaj sa va povestesc. Pana atunci este doar o varianta, nimic concret...

@ andrei.andrei, am vazut ca esti din Bucuresti, poate dupa ce se concretizeaza si la mine, iesim la un cico sa povestim de masini. Evident, invitatia este deschisa pentru oricare fan LR.

Va tin la curent!

Bafta la achizitie!

Mai degraba vii tu la una din intalnirile noastre saptamanale si ne prezinti acaretul "live":wink:

Pentru detalii, postul 493 de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61355-Intalniri-LR-Bucuresti/page50

Link spre comentariu

Bafta la achizitie!

Mai degraba vii tu la una din intalnirile noastre saptamanale si ne prezinti acaretul "live":wink:

Pentru detalii, postul 493 de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61355-Intalniri-LR-Bucuresti/page50

claar, insa asta era asa extra ;)

Astept cu interes sa ne cunoastem. :2dr

Sa vedem mai intai ce iese ca sa am ce sa va prezint...

Link spre comentariu

claar, insa asta era asa extra ;)

Astept cu interes sa ne cunoastem. :2dr

Sa vedem mai intai ce iese ca sa am ce sa va prezint...

Esti binevenit oricand... mai cunoastem "cazuri" in care oamenii au venit inca inainte de a avea LR ;)

Link spre comentariu

Cu mare placere Boogy! Maine o duc si eu pe a mea in service pentru niste scurgeri. Bafta daca te duci sa vezi masinuta!

Link spre comentariu

S-a produs fapta, azi am luat acaretu'. :j

Nu spun mai multe aici ca si asa suntem de ceva vreme off topic. :)

Revin cu thread dedicat prezentarii.

numai bine!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare