Big.Ursu Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Bantuind prin spatiul virtual, am regasit ceva ce m-a impresionat si prima oara ... http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-traieste-cel-mai-sarac-presedinte-din-lume-fotografii-uimitoare-1076759.html Intrigat, am sapat un pic si pe YouTube si am gasit un scurt interviu [video=youtube;hteGnL-8SeU] Am urmarit interviul cap-coada si in unele puncte nu pot spune ca-l aprob (nu gandim la fel, de aici pleaca problema) insa : - incredibil ce luciditate si cum isi poate sustine punctele de vedere, denota minte ascutita - in ciuda varstei...are OO (vezi parerea lui despre SUA spre exemplu, exprimata fara retineri si cat se poate de sincer) - desi ateu, apreciaza pe noul Papa si legalizeaza casatoriile gay (!), avortul si consumul de marijuana Presupunem prin absurd ca maine toata cloaca politica dispare, si ca in locul ei apare o grupare condusa de un asemenea om, cu asemenea viziuni. Considerati ca un asemenea conducator ar avea puterea sa ne schimbe ca si oameni, sa ne scoata din starea asta in care suntem astazi ? PS. Nu doresc mistocareala ieftina, ironii subtile la adresa celor care se incumeta sa posteze. Cine posteaza, prefer sa-si expuna punctul de vedere cat mai detaliat, prin prisma experientelor personale si cat mai argumentat cu putinta. Multumesc. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: O alta perspectiva .......... Considerati ca un asemenea conducator ar avea puterea sa ne schimbe ca si oameni, sa ne scoata din starea asta in care suntem astazi ? ....... Nu, nu cred.....Din moment ce n-a scos Uruguayul ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: O alta perspectiva Nu, nu cred.....Din moment ce n-a scos Uruguayul ? Nu traiesc in Uruguay si nici nu am fost vreodata acolo. Nu le stiu clasa politica si nici ce planuri/ambitii au. Ma refeream la un model de urmat care sa ne faca sa nu mai fim atat de ignoranti, atot-stiutori si cu capul vesnic infipt in anus. Si ma refeream la un model care urmeaza lantul ierarhic "de jos in sus"....Zic eu ca daca ar fi curatenie in ograda noastra, probabil ca si sus nu ar fi (atata) mizerie. Un model, o figura. Nimic mai mult. PS. La noi exista diverse scandaluri cu credite, trafic de influenta...jeg la nivel inalt. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: O alta perspectiva Raspunsul meu este tot nu.....pentru ca nu are acel ceva mobilizator, miscator, acel ceva care sa te electrizeze, sa te convinga sa-l urmezi, etc, cumva o combinatie intre Steve Jobs si Churchill.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Re: O alta perspectiva E greu intr-o societate unde treptele sunt clar definite si fiecare om isi are locul lui ...sa se ajunga ca toti sa fie la fel de inalti la un moment dat ... Si apoi degeaba la un moment dat dispare clasa politica, masinaria facatoare de rau daca manipulatorii acestei masinarii continua sa existe. Ganditi-va ca exista tot felul de oameni in spatele actorilor de pe scena politica, oameni din umbra care comanda tot ce se intampla, oameni pe care nici macar nu-i putem numi in vreun fel ptr ca nu stim ca exista. Mizeria asta cu UE, marea gaselnita cu care au incantat tarile gen RO, momindu-i cu tot felul de "avantaje" sa-i poata stoarce linistit toate resursele nu e de acum ...e planuita din anii '90 de cand au inceput sa toace la temelie fiecare lider care a incercat sa se impotriveasca globalizarii ... La un moment dat, cand totul va fi vandut si exploatat la maxim, iar resursele vor fi terminate o sa vedeti ce intorsura va lua povestea asta cu UE. UE doar pregateste terenul ... ptr altcineva, "salvatorii" ...oamenilor ajunsi pe cea mai de jos treapta a saraciei, oameni care probabil se vor omori intre ei ptr o paine sau o cana de apa ... Lideri asemeni celui din Uruguay ...mai exista, doar ca ei vor fi la un moment dat ori asasinati ori pur si simplu dati disparuti ...Nu la cei ca el trebuie cautata salvarea ...Cheile problemei noastre sta in fiecare dintre noi ...Si asta tine de perceptia a ceea se se intampla in jurul nostru, asimiliarea tuturor evenimentelor din jurul nostru si nu in ultimul rand capacitatile fiecaruia de a le intelege. LE - sa nu apara si aici unul care sa-mi spuna ca le stiu eu pe toate. E doar un punct de vedere personal si atat. Editat Ianuarie 14, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: O alta perspectiva Omul a zis clar, el traieste dupa propriile principii, dar nu le poate impune celorlalti, caci daca ar incerca, l-ar omori. Are charisma izvorata din simplitate si intelepciunea izvorata din trecerea prin multe ale vietii. Dar este realist si recunoaste cinstit (daca citesti printre randuri) ca nu are puterea sa IMPUNA schimbarea. Sunt de aceeasi parere cu cei ce au scris inaintea mea, schimbarea incepe cu tine insuti. Desi sunt putin pesimist, imi impun o doza si mai mare de optimism ca se poate produce schimbarea necesara. Astfel ca cei din umbra, manipulantii, sa nu prea mai aiba pe cine invarti pe degete. Manipulantii poarta un nume generic, al propriei lor organiztii-caracatita: francmasoni Pot fi numiti, si se cam stiu care sunt, mai importanti sau mai putin importanti. In ziua de azi nu mai e asa greu sa afli totusi cate ceva, chiar si dintre ai lor se mai scarbeste cate unul si mai face destainuiri. Daca cineva ma considera naiv prin prisma cuvintelor scrise de mine aici, este liber sa o faca. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: O alta perspectiva Salut! Daca vreti sa stiti mai multe despre un adevarat model, in caz ca nu stiati deja, cautati mai multe informatii despre presedintele actual al Ecuadorului, Rafael Correa, si veti vedea ce a facut acest om pentru tara lui si pentru populatie si de ce nu este promovat aproape nicaieri. Cateva date in link-ul de mai jos: http://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Correa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate