nicu22 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Salut, Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Mi-am luat un MK 2 lung, 2.8 cutie automata, volan stanga E dus grupul pe spate si as vrea sa stiu ce rapoarte are. Doctorul mi-a spus ca ar trebui sa aiba o eticheta langa motor, am gasit doua in zona insa nu sunt trecute rapoartele... Sau nu stiu eu ce sa citesc, una e cu greutatea masinii, cealalta nu stiu ce reprezinta. Merge schimbat numai grupul sau trebuie toata puntea? Merci Si inca o intrebare, supapa care actineaza turbina, trebuie sa aspire cand scot furtunul de la pompa de motorina(la motorul de 2.8) ?ca la mine nu face nimic.... Editat Ianuarie 17, 2014 de nicu22 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: rapoarte la MK2 La 2.8 din cate stiu e 4.9 sau 4.876. Se pot inlocui rapoartele. O intrebare legata de acelas titlu. Am 3.0, deci rapoart de 4.63. Cum as putea sa maresc raportul? Ideal ar fi in reductor, dar toti pe care i-am intrebat imi spun ca nu exista. S-au incercat improvizatii, dar nu a mers. Daca inlocuiesc rapoarte in punti, ce rapoarte sa folosesc? Merg cel de 2.5? Parca sunt de 5.12. Merge sa inlocuiesc rapoartele, adica au loc in grup sau trebuie sa schimb cu totul? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: rapoarte la MK2 Mulțumesc mult pentru informatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Re: rapoarte la MK2 rapoartele le ai trecute pe o tablita in interior la capota motorului,va scrie ceva de genul 4625 sau 4636... Editat Ianuarie 17, 2014 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Re: rapoarte la MK2 La 2.8 din cate stiu e 4.9 sau 4.876. Se pot inlocui rapoartele. O intrebare legata de acelas titlu. Am 3.0, deci rapoart de 4.63. Cum as putea sa maresc raportul? Ideal ar fi in reductor, dar toti pe care i-am intrebat imi spun ca nu exista. S-au incercat improvizatii, dar nu a mers. Daca inlocuiesc rapoarte in punti, ce rapoarte sa folosesc? Merg cel de 2.5? Parca sunt de 5.12. Merge sa inlocuiesc rapoartele, adica au loc in grup sau trebuie sa schimb cu totul? salut,la raportul care al vrei tu ai sa pierzi din viteza,are Jighi de vanzare un set de rapoarte 5,285 sau Sefulik 5,489 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75854-Vand-rapoarte-grup-5-285-pajero-2 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80451-Vand-grupuri-5-489-Hyundai-Galloper Editat Ianuarie 17, 2014 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: rapoarte la MK2 rapoartele le ai trecute pe o tablita in interior la capota motorului,va scrie ceva de genul 4625 sau 4636... Multumesc, le are, dar ce reprezinta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Re: rapoarte la MK2 Multumesc, le are, dar ce reprezinta?[/quote acela este raportul 4633= 4.63 5285= 5.28 Editat Ianuarie 17, 2014 de didone Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: rapoarte la MK2 citeste aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41871-raport-in-punti Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: rapoarte la MK2 citeste aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41871-raport-in-punti Salut, m-ai ajutat mult sa rezolv o dilema... E la G...am rapoarte de 5.33 si roti de 31, si nu intelegeam de ce merge supraturata...cred ca am nevoie de 35 sa se comporte normal. Multumesc inca o data. Am o pereche de 32 insa o sa pun pe Mishu. Pentru G ...35. Despre supapa aceea are cineva idee? Imi este jena sa spun, sunt un tip extrem de tehnic insa in materie de mașini sunt bata...rau. Se ocupa varul meu, care e un mecanic de exceptie insa el nu stie despre fiarele noastre, ML, Tuareguri nu au secrete insa l-am bagat i n ceata cu aurobuzul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Re: rapoarte la MK2 la supapa wastegate te referi? http://en.wikipedia.org/wiki/Wastegate Editat Ianuarie 18, 2014 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: rapoarte la MK2 Multumesc marx Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: rapoarte la MK2 O intrebare legata de acelas titlu. Am 3.0, deci rapoart de 4.63. Cum as putea sa maresc raportul? Ideal ar fi in reductor, dar toti pe care i-am intrebat imi spun ca nu exista. S-au incercat improvizatii, dar nu a mers. Exista, dar ca orice lucru bun, costa :). Este (celebrul :) ) Gearmaster: http://www.marks4wd.com/low-range-gears/mitsubishi.html In cazul tau, 3.0 V6 V5MT1, obtii in final raportul in low 2.85, fata de 1.925; raportul in high ramane nemodificat. In Europa era importat de euro4x4parts, din ce stiu eu - trebuie verificat daca mai aduc. Eu zic ca merita, dar fiecare decide cat de scump i se pare... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: rapoarte la MK2 Da, la ea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: rapoarte la MK2 Exista, dar ca orice lucru bun, costa :). Este (celebrul :) ) Gearmaster: http://www.marks4wd.com/low-range-gears/mitsubishi.html In cazul tau, 3.0 V6 V5MT1, obtii in final raportul in low 2.85, fata de 1.925; raportul in high ramane nemodificat. In Europa era importat de euro4x4parts, din ce stiu eu - trebuie verificat daca mai aduc. Eu zic ca merita, dar fiecare decide cat de scump i se pare... Stii pe cineva ca are are asa ceva montat ? Asa ceva eventual cu niste rapoarte mai mari ar oferi frana de motor suficienta ma gandesc, am citit pe un forum din australia ca sunt foarte multumiti cei care au pus 3.15 in reductor.... Dar nu as da juma de masina fara sa probez inainte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: rapoarte la MK2 rapoarte 5.3 sunt cele mai bune De ce....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate